inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavlor av himlen

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla At Dusk (1 Part) Vertical
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Anxiety (1 Part) Vertical
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla My Love (1 Part) Wide
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Magic Night
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Moon in the Clouds
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Magic Moon
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Pier on the Caribbean
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Night Light II
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Blue Ribbons
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Dantes berg
från
361,17 kr
555,75 kr
Tycker du om att titta på himlen som skiftar i färg och beundra molnens former? Missa inte vår kollektion av himmelstavlor från bimago! Bilden av himlen och molnen gör att du kan skapa en atmosfär som främjar vila och drömmar i ditt rum. I provensalska och skandinaviska interiörer är tavlor som föreställer moln perfekta, medan det i minimalistiska och industriella miljöer är värt att använda tavlor som föreställer himlen i solnedgången, vilket kommer att värma upp utrymmet något.

Stjärnhimmel på bimago canvastavlor

Vill du ha en magisk atmosfär i din inredning? Köp en av stjärnhimlen från bimago! Tack vare dem kan du ge dina väggar ett nytt utseende utan att behöva spendera mycket pengar eller ändra hela din inredning. Den här typen av dekoration passar perfekt i hem som är inredda i modern, klassisk eller vintagestil. För en modern känsla kan du välja minimalistiska canvastavlor och lägga till metalldekorationer. Om du vill ha en klassisk eller vintage känsla kan du välja berömda reproduktioner och lägga till ljus och silkesgardiner för att skapa en romantisk och mystisk atmosfär på samma gång. Motiv av stjärnhimlen passar utmärkt för sovrum, kontor, barn- och tonårsrum. Blå och vita inredningsdetaljer är perfekta för tavlor av stjärnhimlen. Skapa din dröminredning med våra fantastiska produkter!


 

Tavlor av himlen

På bimago hittar du många himmelstavlor. Vår webbplats har ett brett urval av stilar och motiv som passar alla smaker. För en rustik känsla väljer du motiv av en klar himmel med många vita moln och lägger till dekorativa trädetaljer och lantliga blommor, som vallmo eller solrosor. För en romantisk och klassisk känsla kan du välja motiv av stjärnhimlen och lägga till ljus och gardiner på kvällen för att fullborda känslaen. Dukarna är inte bara perfekta för hemmet, utan passar också utmärkt på väggarna i kontor, spa, restauranger och resebyråer. Dukar med motiv av en klar eller stjärnklar himmel är också en bra presentidé för en älskad person. Missa inte bimagos fantastiska erbjudanden, besök bimago och upptäck alla fantastiska dekorativa produkter i vår katalog!