inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tavlor fyr och tavlor med fyrar

Filter

Filter

Typ

Färg

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Seaside Landscape: The Lighthouse
från
302,40 kr
504,00 kr
-40%
Canvastavla On the Edge (1 Part) Vertical
från
302,40 kr
504,00 kr
-40%
Canvastavla Storm (1 Part) Vertical
från
302,40 kr
504,00 kr
-40%
Canvastavla Seaside Lighthouse
från
302,40 kr
504,00 kr
-40%
Fyrar är ett av de mest ikoniska teman som förknippas med havet. De är förknippade med säkerhet, att söka en väg och hoppas på förändring! Om du vill beundra deras skönhet i ditt hem kan du välja fyrtavlor från bimago. Du kan använda dig av fyrtornstemat, intensivt färgade bilder som ger liv åt ett monokromt rum, eller välja en mer elegant svartvit dekoration. Upptäck potentialen i fyrtavlor och njut av en extraordinär layout som uppmuntrar dig att vila, reflektera och drömma!

Tavlor av fyrar

I sektionen för motiv med marint tema har motiv av fyrar kommit till. De är perfekta för alla som älskar havet och resor. Fyrar ger din inredning en mystisk och romantisk atmosfär. Hos bimago hittar du ett stort urval av motiv och stilar, så att canvastavlorna kan anpassas till alla typer av interiörer. Fyren är perfekt för att dekorera väggarna i hemmen och på offentliga platser, t.ex. restauranger, fiskaffärer och resebyråer. Dekorera dina väggar på ett unikt och ekonomiskt sätt tack vare de fantastiska tavlorna från bimago.


 

Tavlor av fyrar

Motiv av fyrar är en unik och innovativ dekoration för dina väggar. Du kan hänga dem i köket, vardagsrummet eller sovrummet. Lägg till dekorativa element som påminner om marin stil, t.ex. fiskenät, rep med sjömansknutar och snäckor. Välj turkosa och vita inredningsdetaljer. Pynta väggarna i ditt hem med mystiska och romantiska fyrar från bimago! Skapa ditt eget konstgalleri och njut av utställningen i ditt eget hem! Motivna i marin stil är lämpliga för väggarna i både hemmen och på offentliga platser, t.ex. restauranger, resebyråer, semesterhotell och kontor. Slappna av med fantastiska motiv från bimago! Våra canvastavlor är en unik och billig lösning för att förnya utseendet på dina väggar. De är också en bra presentidé för olika speciella tillfällen. Missa inte bimagos fantastiska erbjudanden. Besök bimago och upptäck resten av de fantastiska produkterna i vår katalog.