inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor fyr och tavlor med fyrar

Filter

Filter

Färg

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fyrar är ett av de mest ikoniska teman som förknippas med havet. De är förknippade med säkerhet, att söka en väg och hoppas på förändring! Om du vill beundra deras skönhet i ditt hem kan du välja fyrtavlor från bimago. Du kan använda dig av fyrtornstemat, intensivt färgade bilder som ger liv åt ett monokromt rum, eller välja en mer elegant svartvit dekoration. Upptäck potentialen i fyrtavlor och njut av en extraordinär layout som uppmuntrar dig att vila, reflektera och drömma!

Tavlor av fyrar

I sektionen för motiv med marint tema har motiv av fyrar kommit till. De är perfekta för alla som älskar havet och resor. Fyrar ger din inredning en mystisk och romantisk atmosfär. Hos bimago hittar du ett stort urval av motiv och stilar, så att canvastavlorna kan anpassas till alla typer av interiörer. Fyren är perfekt för att dekorera väggarna i hemmen och på offentliga platser, t.ex. restauranger, fiskaffärer och resebyråer. Dekorera dina väggar på ett unikt och ekonomiskt sätt tack vare de fantastiska tavlorna från bimago.


 

Tavlor av fyrar

Motiv av fyrar är en unik och innovativ dekoration för dina väggar. Du kan hänga dem i köket, vardagsrummet eller sovrummet. Lägg till dekorativa element som påminner om marin stil, t.ex. fiskenät, rep med sjömansknutar och snäckor. Välj turkosa och vita inredningsdetaljer. Pynta väggarna i ditt hem med mystiska och romantiska fyrar från bimago! Skapa ditt eget konstgalleri och njut av utställningen i ditt eget hem! Motivna i marin stil är lämpliga för väggarna i både hemmen och på offentliga platser, t.ex. restauranger, resebyråer, semesterhotell och kontor. Slappna av med fantastiska motiv från bimago! Våra canvastavlor är en unik och billig lösning för att förnya utseendet på dina väggar. De är också en bra presentidé för olika speciella tillfällen. Missa inte bimagos fantastiska erbjudanden. Besök bimago och upptäck resten av de fantastiska produkterna i vår katalog.

"Fyren" handmålade tavlor

Fyren är ett mycket graciöst motiv som länge har förekommit i tavlor. Den kan sägas symbolisera en känsla av trygghet. Fyrens "ljus i mörkret" kan fylla hjärtat med hopp om att återvända hem, till sina nära och kära osv. Därför kan detta motiv inte saknas i bimagos erbjudande. En fyrtavla är en exceptionell dekoration som inte bara passar in i interiörer som är inredda i nautisk stil. De fyrtavlor som finns i vårt utbud skiljer sig från varandra inte bara i färg utan också i stil. Vi har dekorationer som tavlor av sjöfarande fyrar som passar perfekt till boho-stilens inredningslösningar fulla av värme, och även skissliknande posters som passar till minimalistiska och skandinaviska inredningar. Vårt utbud omfattar också enastående fyrlandskap vid kusten, som kommer att vara en riktig upplevelse för de som älskar resor och maritim atmosfär. En fyrtavla är också en utmärkt presentidé, t.ex. till en sjöman.

Fyrtavla i svartvitt

Tavlor av marina fyrar utgör grunden för att skapa en atmosfär i maritim stil. De understryker perfekt atmosfären i interiören och ger rummen en intim karaktär. En målad fyr kan användas både i vardagsrummet och i sovrummet. Det är också en idealisk lösning för badrummet: en fin accent skapar en mycket mysig atmosfär i detta lilla rum. Fyrtavlor på bimago finns både i ljusare färger och i klassiskt svartvitt. Fyrverkeritavlor i den här typen av färg kan användas i klassiskt och elegant inredda rum. De passar också bra i minimalistiska miljöer som bygger på enkelhet.

Vi bjuder in dig att upptäcka vårt utbud av dekorationer som t.ex. tavlor av havsfyrar. Vi erbjuder inte bara ett brett urval av motiv och färger, utan även av storlekar. Tack vare möjligheten att skräddarsy inredningen kan du anpassa tavlan perfekt till din smak och till rummets förutsättningar.