inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Tavlor djungel och djungeltavla

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Valuable Find (3 Parts)
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla Wild Cats (3 Parts)
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla Foggy Amazon (3 Parts)
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla Forest Stream (3 Parts)
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Intense Lagoon (3 Parts)
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Leaves (Collection)
från
368,55 kr
567,00 kr
  1. 1
  2. 2
De tropiska skogarna förvånar med sin underbara flora och fauna som är okänd i Europa. Alla har inte råd att resa till exotiska länder. Du kan dock skapa en ersättning för det tropiska skogsklimatet i ditt hem genom att dekorera väggarna med djungeltavlor från bimago! Tavlor av tropisk skog och djungel är dekorationer med färgglada fågelmotiv, palmblad och pittoreska vattenfall. Oavsett vilket motiv du väljer kommer djungeltavlor att ge fräschör åt din inredning!

Djungeltavlor

Bimagos djungeltavlor ger ditt hem en exotisk känsla och värme. Om du älskar att resa och att njuta av naturen är den här typen av inredning perfekt för dig och ditt hem. Motivna med djungeltema passar in i hem som är inredda i modern, minimalistisk eller exotisk stil. Vi rekommenderar att du kombinerar vita möbler och silkegardiner för att fullända känslan. Häng upp tavlan i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret och njut av ditt eget lilla tropiska paradis i ditt eget hem. De tavlor som bimago erbjuder är också en bra presentidé för speciella tillfällen.


 

Tavlor i tropisk djungel

Uppliva dina väggar med tropiska djungeltavlor från bimago. Våra canvastavlor är ett unikt dekorativt element som enkelt och billigt förändrar utseendet på dina väggar. En tropisk atmosfär förvandlar dina tråkiga väggar till ett exotiskt paradis. Du kommer att känna dig som om du är på semester året runt. Häng upp motiv i vardagsrummet eller på kontoret och njut av den exotiska atmosfären direkt från soffan. Komplettera med bambudetaljer, vita gardiner och vaser med tropiska växter. Den här typen av tavla passar också bra för tonårsrum. På bimago hittar du olika stilar och motiv, så att du kan dekorera alla typer av interiörer. Ge en av våra canvastavlor med djungeltema i present till din vän eller släkting, vi garanterar att du kommer att överraska dina nära och kära med en sådan gåva! Missa inte de fantastiska erbjudandena från bimago, besök bimago och ta en titt på resten av katalogen, där hittar du många fler intressanta dekorationer.