tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

Dalar och slätter - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Idyllisk
från
447,21 kr
Canvastavla Fairyland
från
478,17 kr
Canvastavla Augusti
från
335,79 kr
Canvastavla Oktober
från
335,79 kr
Canvastavla Landsbygd
från
533,88 kr
Canvastavla Juli
från
335,79 kr
Canvastavla Ljus dal
från
1 142,46 kr
Canvastavla Lugn by
från
224,55 kr
Canvastavla By
från
748,71 kr
Canvastavla Hemvägen
från
333,18 kr
Canvastavla Moln
från
333,18 kr
  1. 1
  2. 2

Dalar och slätter - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Dalar och slätter kommer du att upptäcka intressanta dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Dalar och slätter så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Dalar och slätter är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Dalar och slätter fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av samtida konst Dalar och slätter finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Dalar och slätter är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Dalar och slätter finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Dalar och slätter, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Dalar och slätter för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Dalar och slätter upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Dalar och slätter att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Dalar och slätter är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Dalar och slätter passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Dalar och slätter är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Dalar och slätter lämpar sig perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Dalar och slätter som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Dalar och slätter skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Dalar och slätter som består av många element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Dalar och slätter. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Landskap kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Dalar och slätter kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Dalar och slätter utgörs av delar som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Dalar och slätter i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorDalar och slätter och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av unika tavlor Dalar och slätter . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra tavlor Dalar och slätter passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerDalar och slätter och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med tavlor Dalar och slätter ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!