inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Konstkalender 2023

Filter

Filter

Färg

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Väggkalendrar från bimagokollektionen är en kombination av praktiska och estetiska egenskaper. Högkvalitativa konstkalendrar tryckta på canvas kommer att se bra ut i alla utrymmen. Ett brett utbud av mönster och färger gör att du kan matcha protavlaten med hela arrangemanget. I vår kollektion hittar du växt-, blomster- eller abstrakta motiv som blir en smart dekoration av din inredning! Bildkalendrar kommer att vara en fantastisk och praktisk dekoration på kontor, mottagningar, kontor eller i hallen och köket. Upptäck bimagos kalendrar.

Konstkalender

En kalender med vackra bilder är något unikt för alla som uppskattar kvalitet och estetik i sitt hem. I galleriet på Bimago hittar du botaniska mönster, landskap, abstrakta former och blommor. Med de subtila färgerna brun, beige, rosa, grå kan du anpassa kalendern till alla interiörer. En minimalistisk grå öken eller en abstraktion i bruna toner för ett modernt vardagsrum, vackra rosa blommor till sovrummet eller ett stimulerande landskap med flygande ballonger till köket - alla kommer att hitta något som passar!
Bilderna i våra kalendrar är tryckta på duk och uppspända på kilram. Tack vare detta kan de hängas upp på väggen direkt ur paketet och är en perfekt gåva för en jul-, nyårspresent eller till någon som fyller år i december, januari eller februari. Glädj dina nära och kära och ge dem en vacker konstkalender.