inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 29.04.2024

Konstkalender 2024

Filter

Filter

Färg

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Väggkalendrar från bimagokollektionen är en kombination av praktiska och estetiska egenskaper. Högkvalitativa konstkalendrar tryckta på canvas kommer att se bra ut i alla utrymmen. Ett brett utbud av mönster och färger gör att du kan matcha protavlaten med hela arrangemanget. I vår kollektion hittar du växt-, blomster- eller abstrakta motiv som blir en smart dekoration av din inredning! Bildkalendrar kommer att vara en fantastisk och praktisk dekoration på kontor, mottagningar, kontor eller i hallen och köket. Upptäck bimagos kalendrar.

Konstkalender

En konstkalender med vackra bilder är något unikt för alla som uppskattar kvalitet och estetik i sitt hem. I galleriet på Bimago hittar du botaniska mönster, landskap, abstrakta former och blommor. Med de subtila färgerna brun, beige, rosa, grå kan du anpassa kalendern till alla interiörer. En minimalistisk grå öken eller en abstraktion i bruna toner för ett modernt vardagsrum, vackra rosa blommor till sovrummet eller ett stimulerande landskap med flygande ballonger till köket - alla kommer att hitta något som passar! Våra konstkalendrar trycks på duk och spänns över en ram. Tack vare detta kan de hängas upp på väggen direkt ur paketet och är en perfekt gåva för en jul-, nyårspresent eller till någon som fyller år i december, januari eller februari. Glädj dina nära och kära och ge dem en vacker konstkalender.


 

Väggkalender konst

En tavla och kalender i ett? På Bimago är det definitivt möjligt! Vi inbjuder dig att utforska vår kollektion av väggkalendrar. I sortimentet finner du dekorationer som förenar en kalender med subtila växtmotiv – det kan vara allt från bomullsblommor till gröna blad och palmer. Dessa tillbehör blir en unik inredningsdetalj i ditt hem och bidrar till en känsla av närhet till naturen. När du väljer din väggkalender konst kan du leka med intressanta färgkombinationer, som vitt och grått tillsammans med grönt eller orange. På Bimago hittar du utan tvekan en dekoration som kompletterar ditt hem perfekt! En välvald väggkalender konst passar lika bra i köket, vardagsrummet som i sovrummet. Den är också idealisk för kontoret, hemmakontoret eller i väntrummet på en klinik, i receptionen på ett hotell eller i ett semesterhem. Med sin kombination av dekorativa och praktiska egenskaper blir den ett perfekt tillskott till varje vägg. Våra väggkalendrar är tryckta på duk och spända på en ram, redo att hängas upp på önskad plats direkt efter uppackning!

Väggkalender på duk

En väggkalender på duk är ett utmärkt val för både moderna och klassiskt inredda utrymmen. Det är viktigt att konstkalendern passar ihop färgmässigt och tematiskt med övriga element i din inredning. En väggkalender på duk kan även vara en unik presentidé till någon du håller kär, oavsett om det är till nyår, födelsedagar eller namnsdagar. Det är ett sätt att bryta mot det vanliga och överraska positivt. Mottagaren kommer säkerligen att uppskatta denna gåva som både gläder ögat och underlättar planeringen av kommande månader. På Bimago erbjuder vi konstkalendrar i tre olika utföranden: tryck på duk, premiumtryck eller akustiska tavlor. Precis som med våra andra produkter, kan du välja mellan dekorationer i olika storlekar. En stor väggkalender eller en i mindre format – valet är ditt! Utforska vår kollektion av kalendrar på duk och ge ditt rum en ny touch!