inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2023.02.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Industriella tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Vid sjön
från
504,00 kr
Canvastavla I turkos
från
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Loftstilen förknippas främst med minimalism, stramhet och enkelhet. Funktionella utrymmen älskar naturmaterial som betong, tegel och koppar. Råa väggar bör berikas med unika lofttavlor som perfekt understryker rummets specifika atmosfär. I bimagogalleriet hittar du berömda lofttavlor och industritavlor, t.ex. svartvita foton av övergivna fabriker, stadsmotiv och konstnärliga kompositioner. De skapar en unik design i din inredning! Upptäck det i dag...

Industriella tavlor i loftstil

Loftstilen förknippas vanligtvis med grått, svart och vitt. Tavlor som motsvarar denna konvention kan dock innehålla en hel palett av färger och hänvisa till loftet genom verkets tema eller genom subtila detaljer. På dem hittar vi olika tolkningar av motiv av betong, metall, tegel och glas. De kan ramas in av olika geometriska figurer, som till synes inte har något samband med de industriella stilelementen, till exempel träd eller djur. Lofts tavlor är mestadels moderna tavlor, ofta även abstrakta.


 

Tavlor i industriell stil

Tavlor i industriell stil visar ofta stadspanoramor, metropoler fångade ur fågelperspektiv, skyskrapor eller industridistrikt. Eftersom de vanligtvis hålls i ganska mörka färger är det värt att vara uppmärksam på hur de exponeras i rummet. Det är bra att välja lämplig belysning och hänga dem på en ljus vägg snarare än på en mörk vägg. En industritavla kan, tack vare att den är mycket karakteristisk, vara den enda eller viktigaste dekorationen i ett rum.

Tavlor för loft, vardagsrum och kontor

Industriella tavlor verkar vara ett självklart val för loftet. Många av dem har grå nyanser och passar bra ihop med råa inredningar med betong, stål och glas. I rymliga loftsrum är det värt att välja tavlor av imponerande storlek eller skapa riktiga gallerier bestående av många konstverk som förvaras i ett liknande klimat. Alla som vill införa lite industriell stil i sitt vardagsrum kan till exempel välja reproduktioner av den berömda Banksys verk. Bara en sådan tavla ger interiören en unik karaktär. En bra plats för att visa upp industritavlor är också ett modernt kontor.