inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 29.04.2024

Industriella tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Första vågen
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla XXL Cool Texture II [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla XXL Cool Texture [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Loftstilen förknippas främst med minimalism, stramhet och enkelhet. Funktionella utrymmen älskar naturmaterial som betong, tegel och koppar. Råa väggar bör berikas med unika lofttavlor som perfekt understryker rummets specifika atmosfär. I bimagogalleriet hittar du berömda lofttavlor och industritavlor, t.ex. svartvita foton av övergivna fabriker, stadsmotiv och konstnärliga kompositioner. De skapar en unik design i din inredning! Upptäck det i dag...

Industriella tavlor i loftstil

Loftstilen förknippas vanligtvis med grått, svart och vitt. Tavlor som motsvarar denna konvention kan dock innehålla en hel palett av färger och hänvisa till loftet genom verkets tema eller genom subtila detaljer. På dem hittar vi olika tolkningar av motiv av betong, metall, tegel och glas. De kan ramas in av olika geometriska figurer, som till synes inte har något samband med de industriella stilelementen, till exempel träd eller djur. Lofts tavlor är mestadels moderna tavlor, ofta även abstrakta.


 

Tavlor i industriell stil

Tavlor i industriell stil visar ofta stadspanoramor, metropoler fångade ur fågelperspektiv, skyskrapor eller industridistrikt. Eftersom de vanligtvis hålls i ganska mörka färger är det värt att vara uppmärksam på hur de exponeras i rummet. Det är bra att välja lämplig belysning och hänga dem på en ljus vägg snarare än på en mörk vägg. En industritavla kan, tack vare att den är mycket karakteristisk, vara den enda eller viktigaste dekorationen i ett rum.

Tavlor för loft, vardagsrum och kontor

Industriella tavlor verkar vara ett självklart val för loftet. Många av dem har grå nyanser och passar bra ihop med råa inredningar med betong, stål och glas. I rymliga loftsrum är det värt att välja tavlor av imponerande storlek eller skapa riktiga gallerier bestående av många konstverk som förvaras i ett liknande klimat. Alla som vill införa lite industriell stil i sitt vardagsrum kan till exempel välja reproduktioner av den berömda Banksys verk. Bara en sådan tavla ger interiören en unik karaktär. En bra plats för att visa upp industritavlor är också ett modernt kontor.

Tavlor i industriell stil

Många människor förknippar loftutrymmen med dystra och stränga miljöer. Ingenting kan vara mer fel: interiörer av den här typen blir oerhört charmiga och mysiga om de möbleras på rätt sätt. Industriella tavlor spelar en mycket viktig roll och ger interiören en lämplig karaktär. Industriella tavlor visar i första hand abstrakta motiv i de färger som är typiska för sådana interiörer. Därför dominerar olika nyanser av grått, från mörk grafit till ljusgrått. Om du vill ha lite färg i rummet bör du använda en väggdekoration. Därför har de motiv som rekommenderas för så kallade lofts, förutom grått och svart, även nyanser av senap eller turkos, som blir imponerande när de kombineras med djuprött. Bland de motiv i industriell stil som finns i bimagos utbud finns också svartvita stadsväxter, stadslandskap och minimala botaniska motiv.

Kopparfärgade tavlor på loftet

Bland de industriella motiv finns också motiv som bygger på de typiska materialen för denna typ av möbler. Industrimotiv är därför oftast i olika nyanser av grått som motsvarar betong, eller brunt och orange som imiterar koppar. Kopparfärgade motiv i industristil är dekorationer som ger en frisk fläkt till inredningen och skapar en mysig atmosfär. Den varma färgen står i perfekt kontrast till den allestädes närvarande strängheten och gör atmosfären fascinerande. De industriella chic-motiv i vårt utbud är både abstrakta motiv och fantasifulla representationer av element som får en att tänka på insidan av en klocka: små kugghjul påminner om industri och fabriker, dvs. element som är oupplösligt förknippade med den industriella stilen. En exceptionell dekoration kommer också att vara en tredelad karta över jorden, som är slående inte bara på grund av sin kopparfärg utan också på grund av sin guldfärg. Lofttavlor: Vi bjuder in dig att se vår exceptionella kollektion. Vi är övertygade om att du med våra dekorationer kommer att skapa din drömstämning!