inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Högtid tavlor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

I bimago erbjuder vi eleganta julmålningar, tack vare vilka du kan göra förändringar i din inredning, vilket kommer att göra de dagar som spenderas med dina nära och kära ännu mer extraordinära. I samlingen hittar du julmotiv på målningar samt dekorationer som visar skönheten i vinterlandskap. Här hittar du bland annat färgglada kompositioner som livar upp interiörer och minimalistiska dekorationer med svarta bokstäver på en vit bakgrund. Kolla in våra julmålningar och förbered dina väggar för denna speciella tid!

Julbilder

Letar du efter något som förstärker julens magiska stämning i ditt hem och gör att du kan njuta av den under en längre tid, även när julgranen försvinner från rummet och snön smälter bakom fönstret för att ge plats åt vårvädret? Välj julmålningar från bimago! I denna kollektion får du inte missa välkända motiv som förknippas med julen, såsom vänliga renar eller juldekorationer. Ett bra alternativ kan vara julbilder som föreställer vinterlandskap - täckta av snö, pittoreska skogar och bergstoppar. Sådana julbilder uppmuntrar till vintervandringar, slädturer eller lek i snön. Om du letar efter julbilder i en mer minimalistisk design, välj dekorationer med bildtexter som kommer att ge glädje och en dos humor till dina rum. Vi är övertygade om att du i samlingen av julmålningar kommer att hitta ett tema som kommer att vinna ditt hjärta och glädja dina nära och kära också!


Målningar med julmotiv

Det finns otaliga sätt att sätta en julig prägel på ett rum. Traditionella bordsdekorationer eller olika prydnadssaker används ofta. Att använda julmålningar är knappast en av de mest uppenbara lösningarna, men det gör det möjligt att uppnå en intressant effekt till en låg kostnad. Väl valda julbilder kommer garanterat att dra till sig uppmärksamhet från hushållets medlemmar och gäster. En dekoration med jultema kan placeras i vardagsrummet, matsalen eller något annat rum där julafton eller julmiddagen kommer att hållas. Julmålningar fungerar också bra i en hall eller ett sovrum. Julmålningar, liksom andra produkter i vår kollektion, kombinerar hög hantverksskicklighet, hållbarhet och stort estetiskt värde. Var och en av våra julmålningar finns som canvasprint, premiumprint eller akustisk målning. Kolla in vår kollektion av julmålningar och gör ditt hem redo för julen!