inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Glamourtavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Love Nectar (4 Parts)
från
552,78 kr
921,42 kr
Canvastavla Great Kudu (1 Part) Wide
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla XXL Golden Deer II [Large Format]
från
1 051,11 kr
1 751,94 kr
Canvastavla XXL Golden Deer [Large Format]
från
1 051,11 kr
1 751,94 kr
Canvastavla XXL Abstract Energy [Large Format]
från
1 051,11 kr
1 751,94 kr
Canvastavla XXL Magic Magnolia [Large Format]
från
1 051,11 kr
1 751,94 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Glamourtavlor är eleganta dekorationer med guld- och silveraccenter. Sådana dekorationer kompletterar perfekt ett arrangemang fullt av glänsande, lyxiga möbler och tillbehör. Hitta den perfekta bilden för ett glamoröst vardagsrum eller en bild för ett sovrum i den här stilen. Du hittar motiv i klassisk svart, vit eller guld i den omfattande bimago-kollektionen. Låt dig inspireras av glamorösa tavlor med blommiga eller abstrakta motiv som framhäver rummets lyxiga karaktär.

Glamourtavlor för vardagsrummet

Glamour betyder från engelskans splendour, glitter, charm. Glamourstilen i inredningen manifesterar sig med elegans och chic. De som tror att dessa arrangemang är kalla och saknar mysighet har dock fel. Moderna glamourinteriörer är inte bara vackert inredda och dekorerade, utan bjuder också in dig till en behaglig glöd. Den som vill bo på en unik plats, med omsorg om detaljer, och känna sig som en riktig bostad varje dag i sitt eget hem, bör överväga glamour-stilen. Vardagsrummet, som anses vara husets hjärta, bör vara utrustat med högglansmöbler, stiliserade eller enkla kristallkronor och eleganta gardiner. Du kan överväga tapeter med en glänsande prydnad. Förgyllda skålar eller skulpturer i koppar eller guld ser också bra ut. Det är viktigt att välja alla tillbehör med omsorg, för om du inte gör det är det lätt att förvandla glamour till kitsch. Alla guld- eller silverfärger fungerar säkert, liksom glas som reflekterar ljuset. För ett vardagsrum som är inrett på ett sådant sätt måste du välja inte oavsiktliga tavlor. Tavlor i glamour-stil kan vara enkelt eleganta, till exempel svartvita, eller riktigt raffinerade. Allt beror på hur galna vi är eller planerar att vara med andra tillbehör. Glamour handlar om glamour, men inte om överflöd. Det är säkert förenligt med glamour att utse en av väggarna i vardagsrummet till ett riktigt konstgalleri. Du kan då satsa på tavlor med liknande estetik eller välja helt olika tavlor och förena dem med eleganta ramar. Tre eller fyra tavlor räcker säkert för att fånga besökarnas ögon.


 

Glamourtavlor för sovrum

De mest eleganta färgerna är naturligtvis svart och vitt. Om vi vill ha en konsekvent inredning och dekorera ett sovrum i glamour-stil kan vi använda dessa två färger som basfärg. Vita väggar med fint glänsande tapeter, vita satinsängkläder, svarta sammetshuvuden och svarta accessoarer fungerar perfekt. I ett sovrum som är inrett på detta sätt är det också nödvändigt att hänga upp en spegel och en originalbild, till exempel en kvinnlig nakenbild. Helst i en rikligt utsmyckad ram. För att göra interiören riktigt glamorös och inte bara elegant kan du ägna mer uppmärksamhet åt tavlorna. Om de är riktigt raffinerade kan du avstå från onödiga prydnadssaker i sovrummet och bara lämna kvar användbara dekorativa prylar, till exempel en raffinerad ljuskrona eller sänglampor. Blommor är ett populärt glamourmotiv för sovrum. Det är bra om de är färdiga med guldaccenter. Djur- eller geometriska motiv eller kändisporträtt fungerar också.

Glamour tavlor

Eftersom glamourstilen är förknippad med rikedom kan det vara mycket dyrt att inreda en hel lägenhet i denna stil. Det är dock möjligt att inreda interiören på ett modernt eller till och med minimalistiskt sätt och införa glamour-stilen endast på väggarna med hjälp av tavlor. Den här lösningen är intressant eftersom om vi efter en tid vill avstå från glamour, till exempel boho, blir det extremt enkelt och billigt. För att glamourtavlor ska kunna exponeras väl på en vägg är det lämpligt att låta den vara vit. En glansig tapet är också en bra idé. De som föredrar mörkare inredningar kan välja svart eller grått. Tapeter med ett arkitektoniskt betongmönster kan också vara en bra idé. Du bör dock avstå från rika dekorationer på väggarna, för då blir det svårt att välja rätt tavlor. Om du letar efter inspiration för att dekorera enskilda interiörer i ditt hem, se kollektionen av tavlor för ett rum där du hittar allt på bimago.