inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Geometrisk tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Rainbow Day (3 Parts)
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla XXL Sun Mine II [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla XXL Sun Mine [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla Cyberspace (1 Part) Wide
från
327,60 kr
504,00 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Geometriska tavlor är populära dekorationer som fungerar bra i olika arrangemang. Tack vare originella kompositioner av cirklar, kvadrater eller linjer kan du organisera ditt utrymme och göra det mer harmoniskt! Bland de geometriska tavlorna i bimagogalleriet hittar du dekorationer i starka färger som ger liv åt ett monokromatiskt rum, men också dekorationer i mjukare färger som gör en inredning mer elegant. Upptäck de geometriska tavlorna i vår kollektion och förändra din inredning med geometriska mönster!

Geometrisk tavla

Med våra Bimago-tavlor kan du nå de mest avlägsna hörnen av din fantasi. Känner du för att förvandla ditt hem, barnrum eller kontor till ett nytt område med intressant design, men saknar idéer? Är du redo för en förändring? Om du känner för en del har vi något perfekt för dig - våra tavlor med geometriska former. Geometrisk konst är inspirerad av geometri. Generellt sett är den utformad med cirklar, kvadrater och rektanglar. Dessa former kan göra en vacker design i ditt hem. Du kommer definitivt att hitta den rätta designen för ditt kontor, din lägenhet eller ditt offentliga rum. Letar du efter en fantasifull, effektiv och samtidigt tidlös inredning, men kan inte bestämma dig för den perfekta bland hundratals förslag? Geometriska mönster har påverkat designen i tusentals år. Våra geometriska tavlor är utformade och skapade med linjer, cirklar, kvadrater och rektanglar. Geometrisk konstdesign finns i olika varianter, storlekar och former. Abstrakt konst bildades i början av 1900-talet Av konstnärer som var frustrerade över att följa samma stil som de gamla konstnärerna. Med ett så stort urval som hos Bimago kan du lätt hitta det rätta för varje tillfälle.

Våra grafiska formgivare har tagit fram triptycher och andra tavlor i flera delar för att ge den en ännu mer originell,stilfull känsla. Perfekt för affärslokaler och kontor. En stor väggtavla med geometriska former ger energi till rummet och ger samtidigt en andlig känsla till rummet. Beställ och inom några dagar kan du dekorera dina väggar med denna unika väggdekoration. Välj bara den perfekta djungelresan canvas som passar perfekt till din inredning, beställ och om några dagar kan du njuta av att smycka dina väggar med Bimagos canvastavlor och se hur ditt personliga utrymme förvandlas på tre minuter eller mindre.