inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Futuristiska tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla XXL Sun of Africa [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla XXL World Peace II [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla XXL Blue Deer II [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla XXL Blue Deer [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla XXL Forest Hunter [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla XXL Rainbow Deer II [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla XXL Rainbow Deer [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla XXL My Brother II [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla XXL My Brother [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Futurism är en trend inom konsten, där en av förutsättningarna var att se framåt och modernitet. De konstverk som skapades under denna period är innovativa och fascinerande. Målningarnas avantgardistiska karaktär gick emot traditionen till förmån för ett dynamiskt och radikalt kompositionellt tillvägagångssätt! Futuristiska tavlor är unika dekorationer som säkert kommer att vara användbara i konstälskares lägenheter. Ett brett urval av motiv och storlekar gör att verken kan anpassas perfekt till layouten.

Futuristisk tavla

Vårt erbjudande kunde inte vara komplett utan väggdekorationer från kategorin futuristisk målning. Bland våra förslag hittar vi de berömda futuristiska tavlorna, mycket originella och imponerande som kommer att lysa upp vilken inredning som helst. De passar perfekt i alla hörn av huset eller lägenheten. De futuristiska tavlorna i bimago-kollektionen passar bra i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. Det är också värt att titta på enkla futuristiska tavlor som passar utmärkt i köket, arbetsrummet eller till och med i förrummet. Tack vare futuristiska tavlor får ett rum en annan atmosfär utan att man behöver byta ut alla tillbehör eller renovera. Futuristiska tavlor kan beställas i olika storlekar så du behöver inte oroa dig, du kommer att kunna passa in dem i din inredning utan problem. Den futuristiska konsten uppfyller dina behov och gör att du kan få den effekt du väntar på. Du kommer också att bli överraskad av kvaliteten på de berömda futuristiska tavlorna, som är mycket bra för att säga sanningen! Futuristiska tavlor är gjorda med den bästa trycktekniken. Beslutet är upp till dig. Futuristiska tavlor är exceptionella, titta på våra produkter och välj den som passar dig bäst!


 

Berömda futuristiska tavlor

Om du fortfarande är osäker på om futuristiska tavlor är en bra lösning för ditt hem, vet du att de passar bra till alla typer av inredning. Futuristiska tavlor passar inte bara bra i moderna inredningar utan även i klassiska inredningar. Vi är övertygade om att du snart kommer att välja en futuristisk tavla eftersom vi har ett brett utbud av tavlor i den här stilen. Naturligtvis finns det en hel del andra mönster, eftersom vi ständigt utökar vårt sortiment med nya. De berömda futuristiska tavlorna är abstrakta och har mycket uttrycksfulla färger, men det är inte allt. På bimago hittar du också futuristiska tavlor som utmärker sig genom sin ursprungliga form och omsorg om varje liten detalj. Futuristiska tavlor kommer att förvåna alla konstälskare. Varje enskild futuristisk tavla som vi erbjuder innebär en exceptionell komposition. I vårt utbud hittar du både traditionella futuristiska tavlor med ett enda element och tavlor som består av flera element. Det är därför som du utan ansträngning kommer att anpassa tavlorna i futuristisk stil till dina rum och hitta en idealisk plats på väggen där alla kan beundra dem.