inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Flygplan som tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Love plane (Banksy)
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Art of Collage: Banksy IV
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Modern World's Map
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla Map: Banksy inspiration
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Applause by Banksy
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Love Plane by Banksy
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Flygplan
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Flygplan (Bansky)
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Mot molnen - Triptych
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla Sound&Travel
från
327,60 kr
504,00 kr
Flygplan och luftfart har alltid varit en symbol för ambition, innovation och uppfyllandet av den urgamla drömmen om att flyga! Det är därför som konst på temat luftfart har blivit så populär. Den visar våra drömmar om oändliga möjligheter som väntar på oss på andra sidan jorden! Ta flyget tack vare bimagos kollektion av flygplansmotiv! Motiv på flygplan och en bild på ett flygplan - det finns mycket att välja mellan! Alla tavlor på duk är gjorda i bästa kvalitet och redo att hängas upp.

Tavlor från luften

Älskar du att resa och anser du att du är en frimodig person? De flygplanstavlor som erbjuds av Bimago kommer att vara den perfekta dekorationen för dig. Vår webshop erbjuder ett brett utbud av motiv och stilar. Detta innebär att tavlorna passar in i vilken inredning som helst. Häng upp en av våra flygplanstavlor i vardagsrummet, sovrummet, kontoret eller i barn- eller tonårsrummet. Om du vill ha en modern känsla kan du välja minimalistiska tavlor och lägga till ståldekorationer. Om du föredrar en retrolook rekommenderar vi att du väljer flygplan i vintage-stil och lägger till gamla pilothjälmar. När du köper en av våra tavlor får du en innovativ dekoration till ett förmånligt pris. Våra tavlor levereras också med en ram. Hos Bimago kan du till och med välja storlek på tavlan, så att tavlorn passar in i alla utrymmen som du har till förfogande.

 

Futuristisk flygplanstavla

Om du letar efter en annorlunda dekoration är futuristiska flygplanstavlor rätt dekoration för dig! Skapa ett distinkt utseende med en av våra tavlor. Om du vill skapa något mer speciellt kan du köpa flera tavlor och skapa ett vägggalleri. Dina gäster kommer att bli imponerade och även de mest kritiska ögonen kommer att uppskatta ditt val. För flygplanstavlor rekommenderar vi skandinavisk eller minimalistisk inredning. Det är också viktigt att använda färgstarka möbler. Köp en av våra tavlor som en originell gåva till en älskad person. Missa inte Bimagos fantastiska erbjudanden, besök vår webbplats och upptäck resten av våra fantastiska dekorativa produkter.