inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-25% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavlor med bilar

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla XXL My Dream [Large Format]
från
1 313,91 kr
1 751,94 kr
Canvastavla Love plane (Banksy)
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla On Start (3 Parts)
från
501,21 kr
668,34 kr
Canvastavla Yellow New York (4 Parts)
från
425,25 kr
567,00 kr
Canvastavla My Dream (1 Part) Wide
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Vintage (Collection)
från
425,25 kr
567,00 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Fascineras du av gamla bilmodeller? Följer du biltävlingarna med ett rodnat ansikte? Eller är du en ivrig cyklist? Besök bimagos kollektion av biltavlor! Här finns biltavlor och originaldekorationer som gör det lätt att anpassa rummet till dina intressen och passioner. Det finns verkligen mycket att välja mellan! Klassisk kubansk bil, vintagecykel, motorcykel på Roms gator, röd bil framför Eiffeltornet.

Biltavlor

På Bimago hittar du motiv på bilar. Bimago har ett stort urval av tavlor och stilar. Du hittar vintage, klassiska, moderna och till och med barntavlor. Häng upp en av våra tavlor i ditt vardagsrum, sovrum, barnrum eller tonårsrum. Gör ditt barns sovrum färgglatt och livfullt med vackra motiv av bilar. Tavlorna kan också köpas som en speciell gåva till en vän eller släkting. Våra tavlor levereras med vackra ramar, så du behöver inte oroa dig för att köpa en ram. Våra produkter är ett enkelt och billigt sätt att dekorera din inredning på ett originellt sätt. Missa inte det här tillfället, besök vår webbplats och köp dina favoritprodukter.

 

Retro biltavlor

Bimago erbjuder dig ett brett utbud av retrobiltavlor. Slutligen kan du dekorera ditt hus i vintagestil med en originell dekoration. Följande tavlor passar också på väggarna på offentliga platser, t.ex. restauranger, kontor, advokatbyråer och resebyråer. Ge din inredning ett innovativt utseende med våra produkter. Bimagos tavlor är lätta att placera i alla utrymmen tack vare möjligheten att välja storlek. Använd din fantasi för att skapa ditt eget vägggalleri och dina egna kompositioner med våra tavlor. Missa inte de fantastiska erbjudandena från Bimago, besök oss och upptäck alla fantastiska dekorativa produkter i vår webshop. Vi försäkrar dig om att våra produkter är unika, köp en och du kommer inte att ångra dig!