inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2023.02.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Frisörsmotiv - bimago

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Arrangerar du en skönhets- eller frisörsalong? Vill du att dina kunder ska känna sig speciella i den? Fenomenal hårsalong canvas väggkonst från bimago kollektionen gör att du kan skapa den rätta atmosfären och framhäva karaktären i din inredning! Ett urval av färger och teman gör att du kan välja verk som passar perfekt till hela arrangemanget. Canvas, som konstform, kommer att få ditt arrangemang att se extraordinärt ut, med en extra känsla av omsorg. Piffa upp din företagsinredning med canvastavlor för frisörsalong.

Tavlor för frisörer

På platser där man bryr sig om det fysiska utseendet är tavlor ett utmärkt sätt att dekorera väggarna. I en frisörsalong eller skönhetssalong är bilden den ikoniska symbolen som representerar de värden som vi alla omedvetet identifierar oss med: skönhet, harmoni, god smak. Ett vackert landskap eller eleganta blommor gör kunderna på gott humör. Andra motiv, t.ex. abstrakta bilder, porträtt av kända personer eller kopior av välkända konstverk, är mycket lämpliga. De bilder som bimago producerar har ett rikt urval av tekniker och motiv. Det kan vara handmålade bilder eller canvastavlor. Motiv till en skönhetssalong kan vara glamorösa. Pärlfärger med silver- och guldaccenter främjar elegans. Blomstermotiv med orkidéer eller magnolior förtrollar dig med vackra färger som lyser upp vilken plats som helst. Om du saknar idéer för att organisera din butik kan du använda de tips som publiceras på den här webbplatsen.

Visa mer Visa mindre

Motiv för frisörsalong - praktiska och kreativa idéer

För herrbarbershops och frisörer är målningar i industriell stil, bilder i svala metallfärger, mycket lämpliga. Retromålningar eller svartvita motiv passar lika bra. En sådan bild passar perfekt till trämöbler och väggar av betong eller tegel. Tavlor för frisör- och skönhetssalonger i boho-stil kombinerar elegans och etnisk inspiration. De drömska färgerna bryter den monotona inredningen. Skönhetssalongen kan dekoreras med motiv som inramar blommor, medan frisören ser bra ut med målningar av etniska motiv.