inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 22.04.2024 Erbjudandet gäller: : :

Ungdomstavlor - hitta ditt favoritmotiv till ungdomsrummet

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Colourful Thoughts
från
352,80 kr
504,00 kr
Canvastavla Kärnan i NYC
från
467,82 kr
668,34 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Väggkonst i tonårsrum för tjejer ger dig möjlighet att skapa ett utrymme med karaktär. Tack vare dessa dekorationer kan arrangemanget spegla hennes hobbies. Väggkonst för tonåringar kan skapas från ett brett utbud av grafik och de breda personaliseringsalternativen gör att du kan matcha dem perfekt till inredningen. Du kan enkelt ändra arrangemanget av grafik, dess orientering och storlek. Den kan vara ett av de många elementen i en ungdoms komposition, eller den kan vara det dominerande dekorativa elementet. Din tonåring har definitivt mycket att välja mellan!

Ungdomstavlor - hitta ditt favoritmotiv bland bimagos heminredningsprodukter

Ungdomstavlor i inredningen är ett utmärkt sätt att ge uttryck för tonåringens personlighet. Det är däremot inte bara ungdomsrummet som street art, grafiska symboler eller tavlor med stad som huvudmotiv ska passa in i. Matsalen, köket eller korridoren är också dessa utrymmen där ungdomstavlor ska se fantastiskt ut. Dessa motiv är universella och matchar olika inredningsstilar. I samlingen av bimagos tavlor för ungdomar kan du hitta olika väggdekorationer avseende stil, färg och storlek och mönstren förekommer med båda två färgglada och pastellfärgiga element. Bekanta dig med bimagos stort utbud av olika motiv där du hittar bl.a. minimalistiska ”svart och vit” symbol kombinationer, färgfull Banksy gatukonst samt surrealistiska bilder. Mycket intresseväckande är också hybrider som avbildar mänskliga kroppar med djurens huvud. Entusiaster av motiverande slogans och allehanda inskrifter kommer att också hitta sina favoritmotiv.


 

Tavlor ungdomsrum – högkvalitativa tillverkningstekniker

Bimago onlinebutik erbjuder ett flertal mönster och motiv på ungdomstavlor. Tavlorna till ungdomsrummet tillverkas i 2 tekniker – tryck på duk och canvastavla premium print. Om du väljer en tryck på duk så kommer din tavla att tryckas på den absolut bästa konstnärsduken ifrån Italien gjord på 100% bomull. Storformatsskrivare med utskriftsupplösning på upp till 360 dpi som tillverkas av det ansedda schweiziska företaget Zünd är denna teknik som vi använder. En fördel med Premium Canvas Print är däremot att en högupplöst canvastavla (tryck på duk) täcks med en tydlig strukturell gel så att duken får en unik textur och glans som återfinns i bl.a. oljemålningar. Angående kilramen och dess tjockleken erbjuder vi 2 cm, 2,8 cm och 4 cm. Bland tillbehör som man kan köpa till själva produkten så finns det bl.a. krokar och spikar. Bekanta dig med vårt stort utbud på tavlor ungdomsrum och njut av deras unikhet i på dina väggar i bostaden.

Målningar för tonåringar

Letar du efter perfekta dekorationer för din tonårings sovrum? I bimagogalleriet hittar du tavlor för tonåringar, en kollektion som är tillägnad tonåringar. Bland dessa motiv hittar du tavlor som är inspirerade av graffiti, motiverande texter eller moderna konstmotiv. Vi garanterar att tonårsrummet med en sådan dekoration kommer att se fantastiskt ut. Väggdekorationerna i kollektionen för tonåringar finns i olika färger och storlekar, så du kan enkelt välja en färgkombination som passar din tonåring. Hitta inspiration för ett tonårsrum och bestäm dig för att ändra layouten av interiören som alla kommer att gilla.I ett tonårsrum är det värt att fokusera på motivna av unga människor som kommer att dekorera interiören och ge den karaktär - så bestäm dig för att göra några förändringar och gå in på bimago!

Målningar på duk för tonåringar

När man ordnar ett tonårsrum verkar det rätta valet vara ungdomsmålningar som visar tonåringens karaktär och intressen. Det kan till exempel vara popkonstcanvastavlor för en tonåring som är bekant med konst och älskar ovanliga lösningar. Färgrikedomen och det roliga med konventioner gör popkonstmotivna extremt populära bland unga människor och spektakulära på samma gång. De kommer att hitta sin plats i inredningar som fokuserar på okonventionella arrangemangslösningar, t.ex. ovanliga möbelformer, mättade färger på accessoarer inspirerade av 1960-talet. Bilder av exotiska blommor och växter är ett förslag för känsliga flickor. Delikata motiv av monstera-blad eller akvarellmålningar med rosenknoppar passar också perfekt i ett tonårsrum och ger rummet charm och lätthet. Lila tulpaner passar bra till röda eller vita rosor. Ett modernt tonårsrum kan innehålla ett originellt blommönster med en ljus färgpalett, till exempel rosa eller vitt. Men med accenter i lila eller rött kan man understryka rummets romantiska dimension.