inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

Ungdomstavlor - hitta ditt favoritmotiv till ungdomsrummet

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Anonymous graffiti
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Pastell samling
från
368,91 kr
567,72 kr
Canvastavla Pink Neon (1 Part) Wide
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Controller (1 Part) Wide
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Graffiti Slogan by Banksy
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Barking dog (Banksy)
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Banksy - collage
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Graffiti master
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla London collage - Triptych
från
368,91 kr
567,72 kr
Canvastavla Ready! (1 Part) Vertical
från
148,77 kr
228,96 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Väggkonst i tonårsrum för tjejer ger dig möjlighet att skapa ett utrymme med karaktär. Tack vare dessa dekorationer kan arrangemanget spegla hennes hobbies. Väggkonst för tonåringar kan skapas från ett brett utbud av grafik och de breda personaliseringsalternativen gör att du kan matcha dem perfekt till inredningen. Du kan enkelt ändra arrangemanget av grafik, dess orientering och storlek. Den kan vara ett av de många elementen i en ungdoms komposition, eller den kan vara det dominerande dekorativa elementet. Din tonåring har definitivt mycket att välja mellan!

Ungdomstavlor - hitta ditt favoritmotiv bland bimagos heminredningsprodukter

Ungdomstavlor i inredningen är ett utmärkt sätt att ge uttryck för tonåringens personlighet. Det är däremot inte bara ungdomsrummet som street art, grafiska symboler eller tavlor med stad som huvudmotiv ska passa in i. Matsalen, köket eller korridoren är också dessa utrymmen där ungdomstavlor ska se fantastiskt ut. Dessa motiv är universella och matchar olika inredningsstilar. I samlingen av bimagos tavlor för ungdomar kan du hitta olika väggdekorationer avseende stil, färg och storlek och mönstren förekommer med båda två färgglada och pastellfärgiga element. Bekanta dig med bimagos stort utbud av olika motiv där du hittar bl.a. minimalistiska ”svart och vit” symbol kombinationer, färgfull Banksy gatukonst samt surrealistiska bilder. Mycket intresseväckande är också hybrider som avbildar mänskliga kroppar med djurens huvud. Entusiaster av motiverande slogans och allehanda inskrifter kommer att också hitta sina favoritmotiv.

Läs mer Dölj beskrivning

Tavlor ungdomsrum – högkvalitativa tillverkningstekniker

Bimago onlinebutik erbjuder ett flertal mönster och motiv på ungdomstavlor. Tavlorna till ungdomsrummet tillverkas i 2 tekniker – tryck på duk och canvastavla premium print. Om du väljer en tryck på duk så kommer din tavla att tryckas på den absolut bästa konstnärsduken ifrån Italien gjord på 100% bomull. Storformatsskrivare med utskriftsupplösning på upp till 360 dpi som tillverkas av det ansedda schweiziska företaget Zünd är denna teknik som vi använder. En fördel med Premium Canvas Print är däremot att en högupplöst canvastavla (tryck på duk) täcks med en tydlig strukturell gel så att duken får en unik textur och glans som återfinns i bl.a. oljemålningar. Angående kilramen och dess tjockleken erbjuder vi 2 cm, 2,8 cm och 4 cm. Bland tillbehör som man kan köpa till själva produkten så finns det bl.a. krokar och spikar. Bekanta dig med vårt stort utbud på tavlor ungdomsrum och njut av deras unikhet i på dina väggar i bostaden.