inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Tavlor pojkrum

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Spring town
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Mr Fox (1 Part) Vertical
från
302,40 kr
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Barnens rum är en plats där det roliga är förenat med inlärning och avkoppling. Den är välorganiserad och kommer att vara en stor inspirationskälla. I kollektionen av motiv från barnrummen hittar du unika förslag som gör att du kan skapa ett utrymme för en liten person som brinner för djur, fotboll eller bilsport. Tack vare dem kan alla barn bli astronauter och resenärer!

Tavlor till ett pojkrum

För en pojke är rummet en plats som måste tas om hand och där harmoni och ordning måste råda. Ett antal väggprydnader kan hjälpa honom att göra detta, vilket gör det möjligt för honom att arrangera interiören på sitt eget unika sätt. För ett pojkrum i förskoleåldern kan tavlor med färgglada och leende djur vara en fin accent. Tack vare de många färgvarianterna kan de anpassas till alla väggar - grodor till grönt, lejon till gult och orange och koalor till lila. En ytterligare fördel med tavlorna som visar djur- och växtvärlden är deras pedagogiska värde. Tack vare detta kommer han snabbt att bli bekant med naturen. För ett barn i tidig skolålder kan det vara lämpligt med tavlor som rör hans intressen. Grafik med sportmotiv, t.ex. en fotboll som stannar i luften efter att ha träffats. Den gröna gräsbakgrunden kommer att tilltala de som älskar denna sport. För unga motoriseringsfantaster rekommenderar vi fotografier av sportbilar. Glänsande lackering, däckspår på asfalten och stadslopp ger interiören dynamik och inspirerar pojkarna att utöka sina kunskaper om teknik.


 

Tavlor för pojkar

Pojkar i puberteten ändrar ofta sina intressen. Deras smak när det gäller rumsdesign utvecklas också i detta skede. Pojkar i tonåren kan till exempel tycka om tavlor med fantasimotiv. Mytiska figurer, djur, lejon och varelser kommer att titta på en ung person och påminna honom om hans favoritromaner eller dataspel. Detta är ett utmärkt val för den som gillar fantasivärlden och ovanliga mönster. En klar fördel med sådan grafik är att den är universellt anpassad till miljön. Tavlor med en världskarta eller med citat kan också vara en bra idé för ett pojkrum. De förstnämnda spelen utvecklar en ung mans fantasi och låter honom resa runt i världen med hjälp av färgglad grafik. Tavlor med citat är dock ett intressant koncept som kommer att diversifiera inredningen. Motiverande slogans som hänger i tonåringens rum inspirerar honom att anta nya utmaningar. Tavlor med citat passar perfekt in i minimalistiska interiörer, särskilt när de är inramade i svarta ramar.