inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Tavlor flickrum

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Courage (1 Part) Vertical
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Mr Fox (1 Part) Vertical
från
327,60 kr
504,00 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Planerar du ett rum för en liten flicka? Letar du efter unika dekorationer som ger din inredning en charmig atmosfär? Färgglada djur, glada kaktusar och fina blommor ger rummet en unik karaktär. Motiv till ett flickrum kompletterar perfekt inredningen och gör rummet till en fascinerande värld som stimulerar barnens fantasi!

Tavlor för flickor

Flickor i förskole- och skolåldern drömmer ofta om ett prinsessrum. Du kan hjälpa dem med detta genom att välja rätt tavlor. En bild av en prinsessa från en favoritsaga eller ett minimalistiskt motiv av en krona? Dessa väggdekorationer förvandlar barnens rum till ett sagorike. Vackra tavlor med enhörningar eller ponnyer är ett utmärkt val. Akvarelldjur är vackra i ett ljust rum bland pastellfärgade accessoarer. Ett bra komplement till grafik i den här stilen är rosa - oavsett om det finns på väggarna eller i andra delar av inredningen. Enhörningar eller andra sagoväsen på tavlorna kommer att vara ett perfekt komplement till bland annat tavlor med prinsessor, med vilka de kan skapa ett förtrollat rike. En intressant idé för att inreda ett flickrum kan också vara tavlor med citat. Motiverande slogans på olika språk eller citat av framgångsrika kvinnor kommer att inspirera unga kvinnor. Dessutom optimerar positiva slogans, t.ex. "Only good vibes", livet. Dessa tavlor passar bra även i svarta ramar och på ljusa väggar. De skapar en tydlig kontrast och passar ihop med den minimalistiska stilen.


 

Tavlor för ett flickrum

Tavlor med blommor kan vara ett bra val för ett flickrum. Mjuka, mjuka former fyller flickrummet med sina mättade färger. En sådan uppsättning passar perfekt i både en liten flickas och en tonårings rum. Blommorna är universella och finns i olika varianter. Vi rekommenderar röda eller rosa rosor till ett prinsessrum. Violetter är också ett bra val. För unga damer är blommor på en'la träbakgrund en intressant lösning. Ett sådant arrangemang skapar en retroatmosfär i inredningen, som kan kombineras med filmposters från 60-talet. Tavlor med hjärtan eller diamanter är ett sätt att arrangera ett rum i glamour-stil. Om du letar efter mer inspiration till ditt barns rum kan du hitta glada och färgglada mönster i kollektionen av tavlor för flickor.