inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Pentaptics

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Dark World (5 Parts) Wide
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Cigar and whiskey
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Diamond twig
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla My Kingdom (5 Parts) Wide
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Pack (5 Parts) Wide
från
592,65 kr
911,88 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 13
 5. 23
Framhäv karaktären i din inredning med vackra, moderna tavlor i fem delar som passar perfekt i en lägenhet, ett kontor eller ett vardagsrum. De är ett utmärkt komplement eller dekoration som får din inredning att sticka ut från mängden.... Ett femdelat motiv är också en perfekt gåva för alla tillfällen! Tack vare bimagos omfattande kollektion av mönster kan du hitta något som passar din stil och nu kan du uttrycka den på ett ännu vackrare sätt - fem gånger mer!

5-delade canvastavlor

Upptäck vårt urval av 5-delade canvastavlor och hitta de bästa unika och handgjorda verken i vår butik för vägginredning. Med vår Bimago kollektion kan du nå de mest avlägsna hörnen av din fantasi. Känner du för att förvandla ditt hem, barnrum eller kontor till ett nytt område med intressant design, men saknar idéer? Är du redo för en förändring, om du känner för några, så har vi något perfekt för dig - 5 stycken tavlor. Vad är bättre än en tavla? En hel uppsättning av 5 ! På så sätt behöver du inte tänka på vilken canvas som passar till en annan och till din inredning. Du kan köpa hela uppsättningen och vackert arrangera dem i det utrymme du vill ha. Du kan kombinera dem i ett rum eller genom hela lägenheten eller kontorsutrymmet.

Våra grafiska formgivare har tagit fram flerdelade tavlor för att ge det hela en ännu mer originell och elegant känsla. Perfekt för kommersiella utrymmen och kontor. tavlorna tillverkas endast med miljövänlig teknik, ramen är tillverkad av trä från hållbara källor och duken är tillverkad av material som inte skadar miljön. De är lätta så att de kan hängas upp på väggen med hjälp av bara monteringslim - på så sätt slipper du strulet med att borra och göra onödiga hål i dina väggar. Våra grafiska formgivare har tagit fram triptycher och andra tavlor i flera delar för att ge bilden en ännu mer originell och elegant känsla. Perfekt för kommersiella utrymmen och kontor. En uppsättning av 5 stycken tavlor ger stil åt rummet och ger samtidigt en andlig känsla till rummet. Välj bara det perfekta setet som passar din inredning, beställ och om några dagar kommer du att njuta av att smycka dina väggar med Bimagos canvastavlor och se ditt personliga utrymme förvandlas på tre minuter eller mindre.