inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-25% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavlor filmisk

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Detta är varje film- och tv-älskares dröm! Bilder med filmteman och filmtavlor från bimago kan enkelt föra in dina favoritfilmer i ditt hem. En kollektion filmmotiv kommer säkert att göra din inredning stämningsfull. Välj ett tema och se hur det förvandlar ditt rum till något extraordinärt! Bli förälskad igen i klassiska filmer som Casablanca och Lawrence av Arabien eller den oändliga kampen mellan gott och ont som Star Wars.

Filmmotiv

Letar du efter en originell dekoration för dina väggar?! Ta en titt på våra filminspirerade tavlor. Du hittar ett stort urval av motiv och canvasformat. Om du älskar vintagestil kan du välja en tavla från en film med Marilyn Monroe eller Audrey Hepburn i huvudrollerna och lägga till retrodekorationer som gamla radioapparater eller filmband. Om du däremot föredrar en modern stil kan du välja en av vår tids filmdukar och lägga till lämpliga dekorationer beroende på vilken filmgenre du har valt att dekorera dina väggar med. Följande tavlor är perfekta för att dekorera vardagsrum, sovrum, kök, hallar och till och med barn- och tonårsrum. Vårt stora urval gör att du kan dekorera alla typer av interiörer och bimago erbjuder dig möjligheten att välja storleken på tavlan så att den passar det utrymme du har till förfogande. För att skapa ett vägggalleri kan du köpa flera tavlor från filmkollektionen.


 

Tavlor ifrån filmer

Filmtavlor är en innovativ och originell dekoration för din inredning. De är också perfekta för att dekorera restauranger, kontor, fotostudior eller hotell. Med våra produkter kan du skapa ett avantgardistiskt utseende i din inredning. Du behöver inte ändra hela inredningen eller spendera en stor summa pengar. Gör din inredning unik med ett enda klick! Tavlor är också en stor succé som present till ett speciellt tillfälle. Överraska dina nära och kära med underbara motiv från filmer! Missa inte de fantastiska erbjudandena på bimago, besök bimago och upptäck alla fantastiska dekorativa produkter i katalogen.