inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-25% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavlor mörk

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Mysterious Ocean
från
425,25 kr
567,00 kr
Canvastavla Secrets of the Ocean
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla A journey in the fog
från
501,21 kr
668,34 kr
Canvastavla TLE sista stationen
från
683,91 kr
911,88 kr
Canvastavla Brainstorm - triptych
från
501,21 kr
668,34 kr
Canvastavla Apocalypse now
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Övergivet träd
från
416,79 kr
555,75 kr
Canvastavla Pepparmynta träd
från
416,79 kr
555,75 kr
Om dina fyra väggar har en rå, minimalistisk och lite mystisk atmosfär är de mörka tavlorna från bimago det perfekta komplementet till din komposition! Kollektionen av mörka tavlor och mörka canvastavlor innehåller vilda djur, spännande abstraktioner, en skog i dimman och andra motiv och grafik som är fulla av symboler! Mörka tavlor med träd och skogar kompletterar en inredning i mjuka färger, där huvudfärgerna är svart, grått och vitt.

Mörka tavlor

Du gillar inte färgglada tavlor?! De mörka motivna som erbjuds av bimago är den perfekta dekorationen för dig och dina väggar. På bimago hittar du ett stort urval av motiv och motiv. Den här typen av tavla passar bra i moderna hem eller hem som är inredda i viktoriansk eller gotisk stil. För en modern känsla kan du matcha motivna med en minimalistisk eller skandinavisk inredning och avsluta din inredning med element i grå nyanser. För en vampyrstil kan du kombinera tavlorna med viktorianska möbler och avsluta inredningen med kandelabrar och kristalldekorationer. Tavlorna kan hängas i vardagsrummet, sovrummet, längs väggarna i en hall eller i tonåringarnas sovrum. Med våra dystra motiv får du en innovativ stil på ett enkelt, snabbt och billigt sätt.


 

Melankoliska tavlor med träd och skogar

Älskar du skräck och gotisk stil? De dystra motivna med träd och skogar från bimago är den perfekta dekorationen för dig! Den här typen av tavla är inte bara perfekt för hemmen, utan passar även på väggarna i tatueringsstudior, restauranger eller butiker med gotiska kläder. Tack vare våra produkter kan du dekorera dina väggar enkelt och billigt. Du kan till och med välja storlek på din favorittavla på bimago, så att du kan anpassa den perfekt till din inredning. En sådan tavla är också en stor framgång som present till ett speciellt tillfälle. Skapa vägggallerier genom att köpa flera produkter från vår katalog och imponera på dina gäster! Missa inte de fantastiska erbjudandena på bimago, besök bimago och upptäck alla fantastiska produkter för att dekorera din inredning!