inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor enhörningar

Filter

Filter

Färg

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Enhörningsmotiv är ett bra sätt att visa den kreativa sidan av vår själ! Bimagos breda utbud av fantasiteman omfattar bland annat enhörningar och fantastiska prydnadsföremål! En bild med en enhörning och tavlor med en enhörning för ett barnrum presenterar mytiska varelser i vardagliga miljöer. Med enhörningstavlor i vår kollektion kan du experimentera med kontraster och justera rummets visuella tyngd enligt dina önskemål.

Enhörningstavla

Under de senaste åren har dekorationer med enhörningar blivit hypertrendiga. Om du vill skapa ett avantgardistiskt utseende i din inredning, är de enhörningstavlor på tavla som bimago erbjuder den perfekta lösningen för dig! Den här typen av tavla passar perfekt för interiörer som är inredda i en glamorös eller modern stil. Enhörningar är perfekta för att dekorera flickors eller små flickors sovrum. Matcha tavlorna med blomsterdekorationer, svarowski och pastellfärgade möbelelement. Kom ihåg att placera tavlorna på en väl upplyst och synlig plats. Du kan framhäva detaljerna genom att omge tavlaen med små LED-lampor. Imponera på dina gäster genom att skapa vägggallerier med fler tavlor från bimago! Få din dröminredning med hjälp av din fantasi. Våra produkter är en enkel, snabb och billig lösning för att göra din inredning speciell. Du kan också köpa tavlor för att göra en originell present till ett speciellt tillfälle.


 

Unicorntavlor

Väggmotiv med enhörningar är inte bara perfekta för hemmen, utan passar också utmärkt på väggarna i offentliga lokaler, t.ex. spa-anläggningar, butiker eller modebyråer. På bimago hittar du ett brett utbud av stilar och motiv som gör att du kan dekorera olika typer av interiörer. Dessutom låter bimago dig även välja storlek på bilden, så att du kan anpassa den till vilket utrymme du än har. Skapa din dröminredning med våra underbara enhörningstavlor. Missa inte de fantastiska erbjudandena från bimago, besök bimago och upptäck resten av de dekorativa produkterna i vår katalog.