inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Eklektiska tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Spring town
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Surfing (1 Part) Vertical
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Wizard (1 Part) Vertical
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Magic Land (1 Part) Wide
från
302,40 kr
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Interiören är inredd i eklektisk stil som lockar och fascinerar! Oväntade kombinationer av motiv och färger gör det möjligt att skapa ett rum som förenar det förflutna med nutiden. En oumbärlig dekorativ del av interiörer inredda i denna stil är de eklektiska tavlorna, som du inte kan passera likgiltigt! En mängd färger och abstrakta mönster skapar en nästan elektrifierande effekt som ger ditt rum en egen karaktär. Upptäck tavlorna i bimago-kollektionen och skapa ett unikt rum tillsammans med oss!

Eklektiska tavlor

Den här stilen kan sägas stå i fullständig kontrast till scandi boho-stilen, eftersom eklektiska tavlor, som namnet antyder, kännetecknas av färg, ofta mycket ljusa och effektfulla färger som står i kontrast till de neutrala och naturliga färgerna i scandi boho-stilen, så vi rekommenderar eklektiska tavlor till dem som älskar färg. En eklektisk tavla skulle passa utmärkt i ett sovrum eller vardagsrum, ovanför en fin soffa eller framför samtalsytan som avgränsas av vardagsrumsmattan. En tavla i eklektisk stil kommer definitivt att ge färg och eklekticism till din nuvarande inredning. Eklektiska tavlor representerar väl karaktären hos de människor som bor där: starka, oberoende och okonventionella, och därför rekommenderar vi att de som känner så här köper en eklektisk tavla nu.


 

Eklektisk tavla

Eklektiska tavlor är mycket speciella, och därför är det nödvändigt att placera dem på bästa möjliga plats för att få dem och deras omgivning att sticka ut. En eklektisk tavla är inte bara en tavla, den är ägarens visitkort. Varje person som kommer in i ditt hem kommer att få en uppfattning om dig just på grund av de eklektiska tavlorna, du kommer omedelbart att framstå som en stark person med karaktär och uppenbarligen inte trivial, för ingen trivial person skulle hänga dessa tavlor i sitt hem. Eklektiska tavlor lyser upp hela huset, och även om en eklektisk tavla inte är lätt att matcha kan du använda den igen även om du byter hus, målar om väggarna eller byter ut möblerna.