tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Zebra - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Klassiska tavlor Colourful Zebra Canvastavla Colourful Zebra
från
130,77 kr
201,24 kr
Väggdekorationer Zebra (1 Part) Vertical Canvastavla Zebra (1 Part) Vertical
från
130,77 kr
201,24 kr
Dekorativa tavlor Fun in the Dust Canvastavla Fun in the Dust
från
130,77 kr
201,24 kr
Klassiska tavlor Code of Modernity Canvastavla Code of Modernity
från
130,77 kr
201,24 kr
Väggdekorationer Green Zebra Canvastavla Green Zebra
från
671,49 kr
1 033,11 kr
Dekorativa tavlor Zebra och orange Canvastavla Zebra och orange
från
672,66 kr
1 034,91 kr
Moderna tavlor Mrs Zebra Canvastavla Mrs Zebra
från
313,56 kr
482,49 kr
Klassiska tavlor Zebra look Canvastavla Zebra look
från
442,08 kr
680,22 kr
Dekorativa tavlor Stripes Canvastavla Stripes
från
313,56 kr
482,49 kr
Moderna tavlor A little bit of optimism Canvastavla A little bit of optimism
från
130,77 kr
201,24 kr
Dekorativa tavlor Kärlek i svart och vitt Canvastavla Kärlek i svart och vitt
från
261,63 kr
402,57 kr

Zebra - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Zebra kommer du att upptäcka underbara dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av tavlor med foto Zebra så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Zebra är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Zebra fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Zebra finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Zebra är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Zebra finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Zebra, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Zebra för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Zebra finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Zebra att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Zebra är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Zebra passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Zebra är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Zebra lämpar sig allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att njuta av vårt erbjudande.

Zebra som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Zebra skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Zebra som består av flera paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Zebra. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Djur kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Zebra kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Zebra utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Zebra i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorZebra och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av unika canvastavlor Zebra . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra canvastavlor Zebra passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorZebra och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med canvastavlor Zebra ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!