bimago

-25% på canvastavlor Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Zebra - Canvastavlor och canvastryck

12 produkter tillgängliga i denna kategori

Klassiska tavlor Colourful Zebra
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Colourful Zebra
Klassiska tavlor Zebra look
från
510,12 kr
680,22 kr
Canvastavla Zebra look
Väggdekorationer Zebra (1 Part) Vertical
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Zebra (1 Part) Vertical
Dekorativa tavlor Fun in the Dust
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Fun in the Dust
Klassiska tavlor Code of Modernity
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Code of Modernity
Väggdekorationer Green Zebra
från
774,81 kr
1 033,11 kr
Canvastavla Green Zebra
Dekorativa tavlor Zebra och orange
från
776,16 kr
1 034,91 kr
Canvastavla Zebra och orange
Moderna tavlor Mrs Zebra
från
361,80 kr
482,49 kr
Canvastavla Mrs Zebra
Dekorativa tavlor Stripes
från
361,80 kr
482,49 kr
Canvastavla Stripes
Moderna tavlor A little bit of optimism
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla A little bit of optimism
Dekorativa tavlor Kärlek i svart och vitt
från
301,86 kr
402,57 kr
Canvastavla Kärlek i svart och vitt

Zebra - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Zebra hittar du innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Zebra så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Zebra är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Zebra skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av samtida konst Zebra finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Zebra är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Zebra finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Zebra, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Zebra för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Zebra upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Zebra att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Zebra är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Zebra passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Zebra är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Zebra kommer att passa in perfekt. Med kollektionen av tavlor Djur på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Zebra som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Zebra skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Zebra som består av många paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Zebra. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Djur kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Zebra kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Zebra utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Zebra i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorZebra och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av tidlösa canvastavlor Zebra . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Zebra passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenZebra och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Zebra ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!