inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Canvastavla Zebra

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

  • Visa fler delar

    Dölj extra delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Green Zebra
från
1 245,33 kr
Canvastavla Mrs Zebra
från
592,11 kr
Canvastavla Stripes
från
592,11 kr
En dekoration som hänvisar till naturen är en speciell typ av dekoration som ger varje interiör en unik atmosfär inspirerad av naturens skönhet! Ett intressant förslag till dekoration är zebratavlor, som passar perfekt både i vardagsrummet och i barnrummet. Zebratavlor eller zebramotiv i klassiskt svartvitt från bimago, liksom färgglada motiv är dekorationer som säkert kommer att liva upp alla utrymmen! Upptäck kollektionen av zebratavlor på bimago.

Tavlor med motiv av zebror

Zebror är ett av de mest älskade och populära djuren i världen. Motiv med zebror har funnits över hela världen i flera år, kända designers på alla kontinenter har älskat den speciella färgen på detta djur. Älskar du zebror och deras färger?! Bimago har rätt erbjudande för dig! Hos oss kan du hitta ett brett utbud av zebramotiv. Tavlor med motiv av zebror är perfekta för glamorös, modern, klassisk och etnisk inredning. I vår webshop kan du också hitta färgglada zebrabilder för barnrummen. Du kanske tror att zebra bara passar för hem med etnisk stil, men som vi sa tidigare finns det många olika stilar och genrer av zebrabilder på Bimago. Du kan anpassa den till den nuvarande inredningen i ditt hem. Tavlor med motiv av zebror med savannlandskap passar till exempel perfekt för hem i etnisk stil, medan motiv av zebror och graffitifärger passar perfekt för hem i modern stil.

Visa mer Visa mindre

Tavlor med zebramotiv

Tavlor med motiv av zebror på Bimago är perfekta för att dekorera hem, kontor, butiker och hotell. Du hittar många olika typer av representationer, svartvita zebror, graffitizebror, färgade zebror och mycket mer. Låt fantasin flöda och dekorera dina väggar med dessa fantastiska tavlor. Även med bara en av dem kan du radikalt förändra utseendet på din inredning. Om du har en kreativ anda och vill ge din inredning ett speciellt och unikt utseende, rekommenderar vi att du besöker hela kollektionen med djurtavlor. Du kan skapa din egen lilla utställning. Du kan skapa en sekvens av tavlor med motiv av zebror som hör till samma miljö, till exempel kan du placera zebror, lejon, giraffer och tigrar bredvid varandra.