bimago

-30% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020

Tjurar - Canvastavlor och canvastryck

7 produkter tillgängliga i denna kategori

Dekorativa tavlor Spanish Temper
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Spanish Temper
Väggdekorationer Fury
från
212,22 kr
303,21 kr
Canvastavla Fury
Klassiska tavlor Fäktning
från
141,12 kr
201,69 kr
Canvastavla Fäktning
Väggdekorationer röd tjur II
från
695,25 kr
993,24 kr
Canvastavla röd tjur II
Dekorativa tavlor Vild tjur
från
141,12 kr
201,69 kr
Canvastavla Vild tjur
Moderna tavlor Tjur
från
141,12 kr
201,69 kr
Canvastavla Tjur
Moderna tavlor Röd tjur II
från
141,48 kr
202,14 kr
Canvastavla Röd tjur II

Tjurar - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Tjurar kommer du att upptäcka underbara dekorationer för väggar. Med ett varierande sortiment av tryck på duk Tjurar så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Tjurar är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Tjurar skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Tjurar finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Tjurar är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Tjurar finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Tjurar, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Tjurar för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Tjurar finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Tjurar att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Tjurar är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Tjurar passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Tjurar är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Tjurar lämpar sig perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Tjurar som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Tjurar skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Tjurar som består av många paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Tjurar. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Djur kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Tjurar kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Tjurar utgörs av segment som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Tjurar i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTjurar och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna målningar Tjurar . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra tavlor Tjurar passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorTjurar och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med tavlor Tjurar ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!