inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2023.02.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tjurar - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Vild tjur
från
504,00 kr
Canvastavla Fury
från
504,00 kr
Canvastavla Fäktning
från
504,00 kr
Canvastavla röd tjur II
från
1 205,46 kr
Canvastavla Tjur
från
504,00 kr
Är du fascinerad av djur som förknippas med mod, styrka och kraft? Vill du skapa en spansk tjurfäktningsatmosfär i ditt hem? Tjurfäktning eller tjurmotiv från bimago är en design som du inte kan vara likgiltig inför! De originella väggdekorationerna i mörka färger tar bort tråkigheten från varje interiör och ger den energi och dynamik. Tjurfäktningsdukar och tjurmotiv är perfekta för herrtoaletten, spanska restauranger och mycket mer. Ta en titt på dessa otroliga dekorationer!

Tavlor med tjurar

I många kulturer är tjuren en symbol för styrka och makt. Det väcker också automatiskt tankar om mod och virilitet, liksom Spanien och den berömda tjurfäktningen som har ägt rum där i århundraden. En tavla med tjuren är ett utmärkt förslag för de som älskar djärva inredningsaccenter och för fans av mytologi och magiska referenser, liksom för personer som gillar en typiskt iberisk atmosfär.

Om du drömmer om att ha en tavla med en tjur, men inte vet vilken version du ska välja, rekommenderar vi att du börjar ditt sökande med att titta på hela ditt rum. På grund av djurets symboliska betydelse är dekorationerna vanligtvis i mörka färger, med rött och svart som grund, men man kan också ofta hitta strikt grafiska tjurtavlor, målade med en enkel linje på en ljus bakgrund. Den första versionen är på grund av de färger som används och det faktum att den är fylld av rörelse och dynamik bättre lämpad för typiskt manliga miljöer med mörka möbler och inga överflödiga accessoarer. Det andra alternativet fungerar i nästan alla sammanhang, men särskilt i moderna, minimalistiska vardagsrum, sovrum och kontor.


 

Tavlor med en tjur

Den tjur som avbildas i tavlor väcker vanligtvis rädsla, drar med sig med sin kraft och dynamik och kan förknippas med farliga underhållningsformer, som t.ex. tjurfäktning eller Pamplona Run. Därför är det spontant att koppla den till utsökt spansk mat och hänga den här typen av dekoration i en pub, bar eller restaurang som serverar aptitretande tapas. Man måste dock komma ihåg att i vissa mytologier är detta djur också en symbol för styrka och fertilitet, så ett intressant alternativ är att hänga en sådan dekoration på väggarna i sovrummet. Särskilt i kombination med en stor, stoppad säng och sängkläder i svart eller blodrött.