inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor till 2022.08.15 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tjurar - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Highland Cow in Sepia
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla XXL Golden Horns II [Large Format]
från
1 052,91 kr
1 619,91 kr
Canvastavla XXL Golden Horns [Large Format]
från
1 462,41 kr
2 249,91 kr
Canvastavla XXL Testosterone II [Large Format]
från
1 052,91 kr
1 619,91 kr
Canvastavla XXL Testosterone [Large Format]
från
1 462,41 kr
2 249,91 kr
Canvastavla XXL Colorful Bull [Large Format]
från
1 462,41 kr
2 249,91 kr
Canvastavla Children's World
från
432,45 kr
665,37 kr
Canvastavla Spanish Temper
från
510,03 kr
784,80 kr
Canvastavla Fury
från
234,09 kr
360,18 kr
Canvastavla Fäktning
från
149,04 kr
229,41 kr
Canvastavla röd tjur II
från
750,60 kr
1 154,79 kr
Canvastavla Vild tjur
från
149,04 kr
229,41 kr
Canvastavla Tjur
från
149,04 kr
229,41 kr
Canvastavla Röd tjur II
från
149,31 kr
229,86 kr
Är du fascinerad av djur som förknippas med mod, styrka och kraft? Vill du skapa en spansk tjurfäktningsatmosfär i ditt hem? Tjurfäktning eller tjurmotiv från bimago är en design som du inte kan vara likgiltig inför! De originella väggdekorationerna i mörka färger tar bort tråkigheten från varje interiör och ger den energi och dynamik. Tjurfäktningsdukar och tjurmotiv är perfekta för herrtoaletten, spanska restauranger och mycket mer. Ta en titt på dessa otroliga dekorationer!

Tjurar - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Tjurar finner du vackra dekorationer för väggar. Med ett stort utbud av tavlor med foto Tjurar så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Tjurar är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Tjurar fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Tjurar finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Tjurar är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Tjurar finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Tjurar, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Tjurar för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Tjurar finner du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Tjurar att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Tjurar är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Tjurar passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Tjurar är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Tjurar lämpar sig allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Tjurar som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Tjurar skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Tjurar som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Tjurar. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Djur kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Tjurar kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Tjurar utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Tjurar på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTjurar och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av vackra canvastavlor Tjurar . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra målningar Tjurar passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller wallies – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerTjurar och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med målningar Tjurar ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!