inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-25% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Övriga djur - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Golden Deer (1 Part)
från
378,00 kr
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Älskar du djur och nära kontakt med naturen? Inspireras du av boho-, safari- eller etnisk inredning eller vill du skapa en djur- och sagostämning i ditt rum? Djurmotiv från bimago är den perfekta dekorationen för alla djurälskare! Djurmotiv gör det möjligt för exotiska djur att följa med dig i vardagsrummet, barnrummet och på veterinärmottagningen. Välj det motiv och det djur som bäst återspeglar din karaktär och beundra din renoverade inredning med motivna redan idag!

Berömda tavlor med papegojor

Vi pratar bara om de husdjur som många av oss har hemma och det talas inte mycket om vilda djur eller djur på gården, men vi har tänkt på dem också. Vi har en hel kollektion som är tillägnad dessa djur, t.ex. tavlor med höns och tuppar eller tavlor med papegojor. Papegojtavlorna är mycket färgglada liksom huvudpersonerna själva, vi känner alla till alla färgerna på fjädrarna hos dessa majestätiska djur, och den målade papegojan kommer att ge färg och majestät till ditt hem. Det mest intressanta i vår kollektion är att du inte bara hittar bilder av dessa djur, utan också stiliserade djurtavlor eller mycket ovanliga bilder av en apa som lyssnar på musik, snarare än en nalle som gör horn som om den vore på en rockkonsert. Som en sista godbit kan du också hitta många berömda tavlor med papegojor, så spring till vår butik!


 

Tavlor med vackra djut

Vår kollektion som innehåller flera tavlor är mycket populär, eftersom papegojtavlor är älskade av de små som väljer dem till sina sovrum. De små är också de som verkligen uppskattar de klädda djurtavlorna, vilket är anledningen till att många föräldrar beställer dem från vår butik för att göra en fin present till sina små. Att ha en målad papegoja innebär att man tillför färg, så det är en bra idé att placera den på en plats som behöver belysning och som behöver färg.Du kan också välja bland det stora urvalet av berömda papegojetavlor. Vi vill dock påminna dig om att även om vi har nämnt papegojor många gånger så handlar kollektionen inte bara om papegojor utan även om många andra djur som tuppar, höns, tvättbjörnar, hjortar och många fler.