inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor till 2022.08.15 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Övriga djur - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Rising Moon (1 Part) Wide
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Highland Cow in Sepia
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Golden Deer (1 Part)
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Welcome to the Jungle
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Three Wise Monkeys
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Secrets of the Ocean
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Deer King (1 Part) Wide
från
228,33 kr
351,27 kr
Canvastavla Weighty (5 Parts) Wide
från
510,03 kr
784,80 kr
Canvastavla Good Spirit (1 Part) Wide
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Golden Roar (1 Part) Wide
från
148,77 kr
228,96 kr
  1. 1
  2. 2
Älskar du djur och nära kontakt med naturen? Inspireras du av boho-, safari- eller etnisk inredning eller vill du skapa en djur- och sagostämning i ditt rum? Djurmotiv från bimago är den perfekta dekorationen för alla djurälskare! Djurmotiv gör det möjligt för exotiska djur att följa med dig i vardagsrummet, barnrummet och på veterinärmottagningen. Välj det motiv och det djur som bäst återspeglar din karaktär och beundra din renoverade inredning med motivna redan idag!

Övriga djur - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Övriga djur finner du intressanta dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av tavlor med foto Övriga djur så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Övriga djur är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Övriga djur skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Övriga djur finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Övriga djur är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Övriga djur finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Övriga djur, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Övriga djur för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Övriga djur finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Övriga djur att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Övriga djur är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Övriga djur passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Övriga djur är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Övriga djur lämpar sig perfekt. Med kollektionen av tavlor Djur på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Övriga djur som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Övriga djur skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Övriga djur som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Övriga djur. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Djur kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Övriga djur kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Övriga djur utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Övriga djur i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorÖvriga djur och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av tidlösa väggdekorer Övriga djur . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Övriga djur passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerÖvriga djur och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med canvastavlor Övriga djur ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!