bimago

-25% på canvastavlor Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Övriga djur - Canvastavlor och canvastryck

54 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
Moderna tavlor Three Wise Monkeys
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Three Wise Monkeys
Klassiska tavlor Hypnosis of Colours
från
510,12 kr
680,22 kr
Canvastavla Hypnosis of Colours
Dekorativa tavlor Monkey Disco
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Monkey Disco
Dekorativa tavlor Colourful Alligator
från
293,94 kr
391,95 kr
Canvastavla Colourful Alligator
Dekorativa tavlor Musical Duet
från
293,94 kr
391,95 kr
Canvastavla Musical Duet
Klassiska tavlor Monkey Music
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Monkey Music
Moderna tavlor Sweet Little Panda
från
510,12 kr
680,22 kr
Canvastavla Sweet Little Panda
Klassiska tavlor Lazy Bear (1 Part) Wide
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Lazy Bear (1 Part) Wide
Klassiska tavlor Hare (1 Part) Wide
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Hare (1 Part) Wide
Moderna tavlor Antarctica (Collection)
från
317,16 kr
422,91 kr
Canvastavla Antarctica (Collection)
Klassiska tavlor Gorilla (1 Part) Vertical
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Gorilla (1 Part) Vertical
Väggdekorationer Raccoon (1 Part) Vertical
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Raccoon (1 Part) Vertical
Väggdekorationer Seal (1 Part) Vertical
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Seal (1 Part) Vertical
Dekorativa tavlor Mr. Monkey
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Mr. Monkey
Klassiska tavlor Predator's Relaxation
från
510,12 kr
680,22 kr
Canvastavla Predator's Relaxation
Dekorativa tavlor Predatory Beauty
från
510,12 kr
680,22 kr
Canvastavla Predatory Beauty
Dekorativa tavlor Colourful Caribou
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Colourful Caribou
Moderna tavlor Predatory Stare
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Predatory Stare
Dekorativa tavlor Crazy Monkeys - triptych
från
361,80 kr
482,49 kr
Canvastavla Crazy Monkeys - triptych
Moderna tavlor Welcome to the Jungle
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Welcome to the Jungle
  1. 1
  2. 2

Övriga djur - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Övriga djur finns otroliga dekorationer för väggar. Med ett stort urval av handmålade tavlor Övriga djur så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Övriga djur är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Övriga djur fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Övriga djur finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Övriga djur är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Övriga djur finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Övriga djur, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Övriga djur för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Övriga djur upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Övriga djur att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Övriga djur är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Övriga djur passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Övriga djur är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Övriga djur kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Djur på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att njuta av vårt erbjudande.

Övriga djur som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Övriga djur skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Övriga djur som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Övriga djur. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Djur kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Övriga djur kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Övriga djur utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Övriga djur på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorÖvriga djur och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av tidlösa canvastavlor Övriga djur . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra målningar Övriga djur passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorÖvriga djur och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med målningar Övriga djur ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!