inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor med kor - känn den lantliga luften

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla XXL Anastasia II [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla XXL Anastasia [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla Pastell husdjur
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Trio i kor
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Layla
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Fint snitt
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Clementine
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Lucrecia
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Kola med nougat
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Muffin
från
327,60 kr
504,00 kr
En ko som en tavla eller på en tallrik? Vi föredrar definitivt kor som tavlor! Landskap, alpina ängar, motiv på en ko eller kanske porträtt med en bild på en ko? På bimago hittar du olika komotiv som passar vackert in i varje interiör och som tillfredsställer även den mest kräsna smaken. Tavlor med kor är den perfekta dekorationen för alla bondgårdar och en bra present till en ivrig bonde eller djurälskare. Dessa motiv kommer att ge din inredning en glad karaktär!

Tavlor med motiv av kor

En tavla med en ko är verkligen inte en vanlig dekoration, men om du är en originell person och letar efter något speciellt, erbjuder Bimago ett brett utbud av tavlor med motiv av kor. Bimago har ett stort utbud av dessa motiv, så du kan välja mellan många olika stilar för att dekorera ditt hem. Välj något rustikt med lantliga landskap för att dekorera väggarna i köket. Genom att lägga till korgdekorationer och dukar till dessa verk skapar du en sorglös och rustik atmosfär. Om du väljer något färgglatt till vardagsrummet skapar du ett modernt och avantgardistiskt utseende. Om du föredrar något mer klassiskt och neutralt för att dekorera ditt vardagsrum kan du välja tavlor i neutrala och naturliga toner.

Visa mer Visa mindre

Tavlor med kormotiv

Om tavlor generellt verkar för seriösa och eleganta är Bimagos tavlor med motiv av kor perfekta för att dekorera barnrum, kontor, vardagsrum och butiker. Canvastavlor är definitivt mycket modernare än tavlor, så de är perfekta för att dekorera hem i samma stil. Sätt färg på dina väggar genom att använda färgglada tryck av söta kor! Om du har ett djurparadis och inte vet hur du ska göra det speciellt, kan du kolla in våra färgglada tavlor med motiv av kor på Bimago. Du kommer säkert att fånga kundernas uppmärksamhet och bli unik i deras ögon. Med våra produkter kan du göra din inredning unik på ett enkelt, snabbt och billigt sätt. Du behöver inte förstöra hela din inredning! Om du tröttnar på den här typen av dekoration kan du dessutom enkelt ta bort den och ersätta den med något annat. Missa inte Bimagos fantastiska erbjudanden! Besök vår webshop och välj din favoritprodukt. Vi rekommenderar att du besöker hela kollektionen för djur.