bimago

-30% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020

Kor - Canvastavlor och canvastryck

8 produkter tillgängliga i denna kategori

Dekorativa tavlor Fint snitt
från
137,70 kr
196,83 kr
Canvastavla Fint snitt
Moderna tavlor Layla
från
137,70 kr
196,83 kr
Canvastavla Layla
Klassiska tavlor Cecily
från
137,70 kr
196,83 kr
Canvastavla Cecily
Dekorativa tavlor Clementine
från
137,70 kr
196,83 kr
Canvastavla Clementine
Dekorativa tavlor Lucrecia
från
137,70 kr
196,83 kr
Canvastavla Lucrecia
Väggdekorationer Kola med nougat
från
299,07 kr
427,32 kr
Canvastavla Kola med nougat
Klassiska tavlor Muffin
från
137,70 kr
196,83 kr
Canvastavla Muffin
Klassiska tavlor Ko på ängen
från
319,05 kr
455,85 kr
Canvastavla Ko på ängen

Kor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Kor hittar du vackra dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Kor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Kor är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Kor fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av canvastavlor Kor finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Kor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som enfärgad. Tavlor i Kor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Kor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Kor för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Kor finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Kor att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Kor är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Kor passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Kor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Kor kommer att passa in perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Kor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Kor skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Kor som består av många paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Kor. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Djur kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Kor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Kor utgörs av delar som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Kor i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av moderna canvastavlor Kor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra tavlor Kor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenKor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med tavlor Kor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!