tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Kor - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Färg

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Dekorativa tavlor Clementine Canvastavla Clementine
från
127,89 kr
196,83 kr
Moderna tavlor Layla Canvastavla Layla
från
127,89 kr
196,83 kr
Dekorativa tavlor Fint snitt Canvastavla Fint snitt
från
127,89 kr
196,83 kr
Dekorativa tavlor Lucrecia Canvastavla Lucrecia
från
127,89 kr
196,83 kr
Väggdekorationer Kola med nougat Canvastavla Kola med nougat
från
277,74 kr
427,32 kr
Klassiska tavlor Muffin Canvastavla Muffin
från
127,89 kr
196,83 kr
Klassiska tavlor Ko på ängen Canvastavla Ko på ängen
från
296,28 kr
455,85 kr

Kor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Kor finner du innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Kor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Kor är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Kor skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av samtida konst Kor finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Kor är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Kor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Kor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Kor för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Kor finner du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Kor att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Kor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Kor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Kor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Kor kommer att passa in perfekt. Med kollektionen av tavlor Djur på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Kor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Kor skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Kor som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Kor. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Djur kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Kor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Kor utgörs av segment som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Kor på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKor och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna canvastavlor Kor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Kor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerKor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med canvastavlor Kor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!