bimago

-30% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020

Katter - Canvastavlor och canvastryck

60 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
Moderna tavlor Blue-eyed Lion (4 Parts)
från
478,53 kr
683,73 kr
Canvastavla Blue-eyed Lion (4 Parts)
Dekorativa tavlor Magic Eyes (1 Part) Wide
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Magic Eyes (1 Part) Wide
Moderna tavlor The True Gentleman
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla The True Gentleman
Moderna tavlor Nocturnal Predator
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Nocturnal Predator
Moderna tavlor Eye of the tiger
från
204,12 kr
291,69 kr
Canvastavla Eye of the tiger
Moderna tavlor Look into my eyes...
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Look into my eyes...
Moderna tavlor Orange cat
från
141,75 kr
202,59 kr
Canvastavla Orange cat
Klassiska tavlor Little leopard
från
141,75 kr
202,59 kr
Canvastavla Little leopard
Moderna tavlor Big Cats (4 Parts)
från
299,07 kr
427,32 kr
Canvastavla Big Cats (4 Parts)
Dekorativa tavlor Longing (1 Part) Vertical
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Longing (1 Part) Vertical
Dekorativa tavlor Tiger Power (1 Part) Wide
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Tiger Power (1 Part) Wide
Klassiska tavlor Love's Secret I
från
479,16 kr
684,63 kr
Canvastavla Love's Secret I
Väggdekorationer Grey Cat
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Grey Cat
Klassiska tavlor Golden Jungle
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Golden Jungle
Dekorativa tavlor Cat's Stories
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Cat's Stories
Moderna tavlor King of Colours
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla King of Colours
Moderna tavlor Energy of Tiger
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Energy of Tiger
Moderna tavlor Lord of Asia
från
141,12 kr
201,69 kr
Canvastavla Lord of Asia
  1. 1
  2. 2

Katter - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Katter finns unika dekorationer för ditt hem. Med ett stort utbud av tryck på duk Katter så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Katter är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Katter fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Katter finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Katter är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Katter finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Katter, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Katter för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Katter finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Katter att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Katter är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Katter passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Katter är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Katter lämpar sig allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Katter som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Katter skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Katter som består av flera paneler differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Katter. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Djur kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Katter kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Katter utgörs av segment som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Katter i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKatter och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av vackra tavlor Katter . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta inredningsdetaljer som passar just dig. Våra målningar Katter passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerKatter och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar Katter ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!