inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 22.04.2024 Erbjudandet gäller: : :

Katter - handmålade tavlor och canvastavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Den perfekta dekorationen för kattälskare? Huvudtemat är självklart dessa söta djur! Vårt galleri med kattavlor innehåller katter, små kattungar, stolta lejon och smidiga tigrar som kommer att återspegla dina preferenser. Tack vare bimagos tavlor kan du anpassa din inredning unikt! Kattavlor kommer att liva upp vilket rum som helst och göra det mysigare. I kollektionen hittar du rolig grafik, värdiga porträtt, färgglada fotografier med en katt i huvudrollen, som säkert kommer att glädja varje person som är förälskad i dessa djur!
"
.

Tavlor med katter och tryck på duk

Är du förtjust i katter som följer dig i ditt dagliga liv? Gillar du att titta på filmer om afrikanska djur eller att beundra lejon, tigrar och leoparder i djurparken? I det här fallet kan du dekorera ditt rum med motiv inspirerade av katternas värld och samtidigt visa din kärlek till djur. Vi erbjuder dig en kollektion med tavlor med katter. I vår webshop erbjuder vi verk med kattungar och tavlor med afrikanska djur. Våra tavlor med katter finns i olika färgvarianter. Valet av färgområde beror på den önskade effekten. Om du vill lysa upp din inredning bör du välja moderna tavlor med katter i en färgglad version. Om du vill ge dina rum en elegant touch är det bättre att använda en tavla med katter i dova färger, särskilt i svartvitt. Oavsett ämne och färgval kommer tavlor med katter att göra ditt rum fullt av charm och känslor.

Visa mer Visa mindre

Motiv med katter: dekorationer för olika miljöer

Med en katttavla från vår kollektion kan du ge stil åt olika typer av interiörer. I vardagsrummet eller loungen kan handmålade katter vara ett sätt att överraska gästerna med en okonventionell idé. Om du vill ha maximal dekorativ effekt i de mest representativa rummen i ditt hem rekommenderar vi att du använder tavlor i form av triptyker eller verk med flera delar. Tavlor i flera delar kan placeras på väggen på olika sätt, enligt dina förväntningar. Tavlor med katter med sagomotiv är ett attraktivt sätt att komplettera inredningen av barnrummen. Med verk av den här typen kan du göra dina barns lilla värld lugnare och stimulera barnens fantasi. Om du letar efter väggdekorationer inspirerade av djurens värld behöver du inte begränsa dig till kollektionen av tavlor med katter. Vi bjuder också in dig att se kollektionen med verk med hundar, hästar med mera.