tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Katter - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Moderna tavlor Big Cats (4 Parts) Canvastavla Big Cats (4 Parts)
från
277,74 kr
427,32 kr
Väggdekorationer Grey Cat Canvastavla Grey Cat
från
130,77 kr
201,24 kr
Väggdekorationer My Brother (1 Part) Wide Canvastavla My Brother (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Dekorativa tavlor Longing (1 Part) Vertical Canvastavla Longing (1 Part) Vertical
från
130,77 kr
201,24 kr
Dekorativa tavlor Tiger Power (1 Part) Wide Canvastavla Tiger Power (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Dekorativa tavlor Magic Eyes (1 Part) Wide Canvastavla Magic Eyes (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Klassiska tavlor Love's Secret I Canvastavla Love's Secret I
från
444,96 kr
684,63 kr
Klassiska tavlor Golden Jungle Canvastavla Golden Jungle
från
442,08 kr
680,22 kr
Dekorativa tavlor Cat's Stories Canvastavla Cat's Stories
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna tavlor Nocturnal Predator Canvastavla Nocturnal Predator
från
442,08 kr
680,22 kr
Moderna tavlor King of Colours Canvastavla King of Colours
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna tavlor Energy of Tiger Canvastavla Energy of Tiger
från
442,08 kr
680,22 kr
Moderna tavlor Eye of the tiger Canvastavla Eye of the tiger
från
189,54 kr
291,69 kr
Klassiska tavlor Vit tiger Canvastavla Vit tiger
från
131,04 kr
201,69 kr
Klassiska tavlor Tigger Canvastavla Tigger
från
130,77 kr
201,24 kr
  1. 1
  2. 2

Katter - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Katter finner du intressanta dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Katter så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Katter är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Katter fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av moderna tavlor Katter finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Katter är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Katter finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Katter, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Katter för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Katter finns det många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Katter att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Katter är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Katter passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Katter är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Katter kommer att passa in perfekt. Med kollektionen av tavlor Djur på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Katter som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Katter skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Katter som består av många element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Katter. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Djur kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Katter kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Katter utgörs av segment som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Katter på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKatter och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av unika målningar Katter . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra målningar Katter passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorKatter och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med målningar Katter ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!