inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 29.04.2024

Fjärilstavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Spring Explosion
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Written in Flowers
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Goddess of Spring
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Light of Love
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Goddess Of Elements
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Be free...
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla Tulips in the rain
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Blue butterflies
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Exotic butterflies
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Butterfly
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla Fjäril och abstraktion
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Glowing with pride
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Flight of a butterfly
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla Grön mark av fjärilar
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Fjärilar flyger
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla Vulkanisk äng
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla Brev från en fjäril
från
327,60 kr
504,00 kr
Fjärilen är en av de mest färgglada och känsliga insekterna i naturen. Fjärilar är den vuxna formen av en insekt som börjar som en larv, bygger ett hus eller en kokong och förvandlas till en skönhet! Fjärilar finns i regnbågens alla färger. Den orange och svarta monark är en av de mest kända fjärilarna, men i bimago-kollektionen hittar du tavlor på duk som är lika varierande som de fjärilsarter de representerar. Ta en titt på fjärilar och fjärilstavlor!

Fjärilstavlor - det ultimata modet

I kollektionen av fjärilstavlor hittar du okonventionella väggdekorationer. Ett stort urval av canvastavlor med de vackraste fjärilarna, trollsländorna och andra insekter gör att du kan hitta ditt favoritmotiv för både moderna inredningar och mer klassiska arrangemang. I bimago-butiken är detta motiv utformat som en modern väggdekoration. I kollektionen av insektsmotiv kan du hitta olika väggdekorationer med avseende på stil, färg och storlek. Insekter är ett motiv som passar till alla färger. Fjärilstavlor är en väggdekoration som kommer att lysa upp din lägenhet tack vare de vackra ljusa färgerna som den bär". I sin tur ger canvastavlor i subtila färger inredningen en elegant och modern känsla. Tack vare det breda utbudet av färger kan du anpassa motivet till vilken inredning som helst. Den här kollektionen har den obestridliga fördelen att temat är tidlöst, vilket gör att dekorationen passar bra i alla typer av rum. Inte bara i vardagsrummet utan även i sovrummet är tavlor av fjärilar och andra insekter snygga. Med canvastavlor i pastellfärger kan du skapa en mysig inredning i din lägenhet. Förutom insekter rekommenderar vi hela kollektionen Animals där du kan hitta väggdekorationer med ditt favoritmotiv - kom till Bimago och låt dig inspireras av de vackra motiven som vi har att erbjuda i vårt utbud!


 

Fjärilstavlor

Fjärilar är en symbol för delikatess och sötma. Ingen är förvånad om fjärilsmotiv, oavsett var de placeras, ger en känsla av lätthet och får dig att känna dig som om du befinner dig i ett underland. Färgglada fjärilstavlor i flickrummen skapar en mycket feminin atmosfär. Du kan använda den här typen av dekoration för att dekorera ett kontor, där man ofta inte lägger så stor vikt vid detaljer. Fjärilstavlor är verkligen ett bra val för arbetsrummet. Dessutom är dessa insekter förknippade med naturen och främjar därför avkoppling. Vi vet alla att det är viktigt med avkoppling på arbetsplatsen. Som du ser är fjärilstavlaen ett litet konstverk som samtidigt väcker trevliga tankar.

Berömda tavlor med fjärilar

Fjärilar och deras vingars graciösa rörelser inspirerar många konstnärer att måla berömda fjärilstavlor. Var och en av dem har sin egen stil. Fjärilstavlor kan tillverkas i olika storlekar, former och färger, men det viktiga är det övergripande motivet, så att de passar in i alla interiörer. Fjärilscanvastavlor är mer eleganta och kompletterar perfekt en klassisk inredning. Å andra sidan kan en triptyk hjälpa dig att väcka liv i din inredning, eftersom den här formen är mer dynamisk. Glamorösa interiörer är perfekta för dekorationer som fjärilstavlor. Men de kan också användas för att dekorera lägenheter i skandinavisk eller eklektisk stil. Berömda fjärilstavlor ger alltid en WOW-effekt! Kanske är det därför som de har blivit en sådan succé de senaste åren. Välj ett motiv med fjärilar och ändra stilen på din inredning idag!