inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 29.04.2024

Tavlor med underbara motiv av hundar

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Hundtavlort är idealisk för dem som inte kan föreställa sig ett liv utan hund. Dessa djur har ett speciellt band till människor och behandlas ofta som familjemedlemmar. Om du älskar husdjur och vill uttrycka det genom att ordna inredningen, dekorera ditt hem med tavlor med husky, labrador eller boxer. På så sätt kan du visa den passion du har för din kära hund. Bilder med hundar kommer att tilltala både vuxna och barn, för vilka möjligheten att placera ett motiv som förknippas med deras husdjur på väggen kommer att vara riktigt roligt.

Tavlor med hundar

Hunden har, i århundraden, varit människans bästa vän. Varför inte dekorera dina väggar med detta söta husdjur? Bimago erbjuder dig ett stort urval av tavlor med hundar. Tavlor med hundar gör dina väggar mindre tråkiga och ger liv åt din inredning. De är också en enkel och billig lösning för att förändra utseendet i ditt hem eller på den plats där du väljer att placera dessa fantastiska tavlorna.

Visa mer Visa mindre

Kollektionen av tavlor med hundar

För alla hundälskare och för dem som letar efter något speciellt har kollektionen av hundtavlor äntligen kommit till Bimago. Är du rädd att motiven inte passar till ett klassiskt, vintage eller modernt hem? Oroa dig inte, Bimago har tänkt ut lämpliga motiv för alla typer av hem. Du hittar färgstarka, klassiska, vintage, moderna och många fler motiv. De passar bra i vardagsrum, sovrum, barnrum, kontor, skolor med mera. Anser du att du är en kreativ och originell person? Skapa ditt eget lilla konstgalleri, placera en rad tavlor med hundar av olika raser i en hall eller längs väggen i vardagsrummet. Dekorera barnens sovrum med dessa söta motiv. Vi garanterar att de kommer att älska dem. Välj din favorit som passar till stilen på ditt hem och dina möbler och skapa en fräsch och innovativ atmosfär. Om du letar efter en present till någon som du känner och vet att de älskar hundar, besök vår kollektion som är tillägnad människans bästa vän och välj något som passar dig. Missa inte de fantastiska erbjudandena på Bimago, besök oss och hitta ditt favoritmotiv.