tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
Sommarrea upp till 70% rabatt Erbjudandet gäller till 2021.06.30 Upptäck

Hästar - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

-40% Väggdekorationer Häst statyer Canvastavla Häst statyer
från
176,58 kr
294,30 kr
-40% Moderna tavlor Galopp III Canvastavla Galopp III
från
120,15 kr
200,34 kr
-40% Dekorativa tavlor Chase (1 Part) Wide Canvastavla Chase (1 Part) Wide
från
120,69 kr
201,24 kr
-40% Väggdekorationer Horse Journeys Canvastavla Horse Journeys
från
120,69 kr
201,24 kr
-40% Dekorativa tavlor Canter for Freedom Canvastavla Canter for Freedom
från
235,17 kr
391,95 kr
-40% Dekorativa tavlor Caress Canvastavla Caress
från
120,69 kr
201,24 kr
-40% Dekorativa tavlor Wild Beauty Canvastavla Wild Beauty
från
235,17 kr
391,95 kr
-40% Moderna tavlor Valley of Fantasy Canvastavla Valley of Fantasy
från
253,71 kr
422,91 kr
-40% Klassiska tavlor Blue Horses Canvastavla Blue Horses
från
253,71 kr
422,91 kr
-40% Dekorativa tavlor A galloping horse Canvastavla A galloping horse
från
289,44 kr
482,49 kr
-40% Moderna tavlor City of stallions Canvastavla City of stallions
från
235,17 kr
391,95 kr
  1. 1
  2. 2

Hästar - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Hästar kommer du att upptäcka intressanta dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av tryck på duk Hästar så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Hästar är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Hästar fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av canvastavlor Hästar finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Hästar är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som svartvit. Tavlor i Hästar finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Hästar, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Hästar för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Hästar finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Hästar att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Hästar är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Hästar passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Hästar är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Hästar lämpar sig allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Hästar som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Hästar skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Hästar som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Hästar. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Djur kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Hästar kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Hästar utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Hästar på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorHästar och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av unika canvastavlor Hästar . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Hästar passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller wallies – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorHästar och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med tavlor Hästar ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!