bimago
-50% på fototapeter Endast idag Erbjudandet gäller: : :

Hästar - Canvastavlor och canvastryck

62 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
Dekorativa tavlor Vit häst
från
296,10 kr
Canvastavla Vit häst
Väggdekorationer Galopp II
från
201,69 kr
Canvastavla Galopp II
Dekorativa tavlor Caress
från
201,24 kr
Canvastavla Caress
  1. 1
  2. 2

Hästar - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Hästar finns fantastiska dekorationer för ditt hem. Med ett stort utbud av tryck på duk Hästar så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Hästar är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Hästar fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor Hästar finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Hästar är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Hästar finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Hästar, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Hästar för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Hästar finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Hästar att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Hästar är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Hästar passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Hästar är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Hästar kommer att passa in allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Hästar som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Hästar skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Hästar som består av många segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Hästar. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Djur kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Hästar kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Hästar utgörs av segment som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Hästar i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorHästar och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av vackra canvastavlor Hästar . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra tavlor Hästar passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenHästar och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med tavlor Hästar ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!