inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 29.04.2024

Tavlor med hästar

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Galopp II
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Chase (5 Parts) Wide
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Caress
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Wild Beauty
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Valley of Fantasy
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Blue Horses
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla A white horse in motion
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla Gallop- freedom and power
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla A galloping horse
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla City of stallions
från
368,55 kr
567,00 kr
  1. 1
  2. 2
Hästtavla är ett intressant förslag för personer som gillar en kombination av tradition och modernitet. Häst är ett av de mest populära temana inom konst och design. Hästtavlor är originella, men rotade i traditionen, dekoration av vilken inredning som helst, som kommer att föra tankarna till kompositioner skapade av ledande konstnär. En modern komposition kommer säkert att skapa en harmonisk helhet i både klassisk och industriell inredning. Hästar tema canvas är en universell lösning för varje interiör. Besök vår kollektion och välj en själv.
"

Hästar: djurens fascination på dina väggar

Hästar symboliserar bland annat mänsklig kraft, frihet och tacksamhet. Dessa vackra djur fascinerar många och det är inte konstigt att de också är en inspirationskälla för måleri och inredning. Om du gillar djurinspirerade dekorationer kan du fylla ditt rum med motiv och nya känslor med hjälp av tavlor med hästar som erbjuds på Bimago. Vi erbjuder bland annat dynamiska tavlor av hästar. Om du letar efter motiv som kombinerar flora och fauna kan du välja tavlor med djur mot en landskapsbakgrund. Detta är bara några av våra förslag. I Bimagos kollektion hittar du tavlor med hästar i olika färger. Våra tavlor med hästar i dova färger som vitt, brunt och svartvitt är idealiska för en elegant atmosfär. Om du vill lysa upp ditt rum kan du välja våra moderna tavlor med hästar i intensiva färger.

Visa mer Visa mindre

Tavlor med hästar: originella dekorationer för stilfulla miljöer

Tavlor med hästar kan du använda för att dekorera inredningar av olika slag. De här majestätiska konstverken lämpar sig för de mest representativa områdena i ditt hem, till exempel vardagsrummet eller hallen. Tavlor med hästar fulla av känslor kommer säkert att överraska dina gäster. Moderna tavlor med hästar kan också vara ett sätt att dekorera kontor och andra rum. Vi har också tänkt på de små - ponnymotiv är en perfekt dekoration för deras sovrum. För maximal effekt i de mest representativa rummen i ditt hem är det värt att använda tavlor med hästar i flera delar. Hästmotiv, i form av triptyker, kan hängas på väggen på en eller flera nivåer, medan verken med flera delar kan hängas horisontellt eller vertikalt. Allt beror på vilken effekt du vill uppnå i dina väggar. Oavsett vad du väljer kommer tavlor med hästmotiv att väcka uppmärksamhet och göra din miljö unik. Kom och se vår kollektion och njut av de nya dekorativa möjligheterna!