inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor gorillor

Filter

Filter

Färg

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Från King Kong till Jane Goodall och den ikoniska Halloween-dräkten - den mäktiga gorillan dyker upp i vår fantasi i fler och fler nya scener! De intelligenta ögonen hos denna ädla varelse talar till oss lika mycket som hot och förståelse, precis som en gorillamamma med sitt barn uttrycker både starkt skydd och särskild tillgivenhet. Oavsett hur du är intresserad av den majestätiska gorillan kan du hitta den som tavla i bimago-kollektionen! Besök vårt galleri!

Väggmotiv med gorillor

Ge dina väggar en vild känsla med gorillaväggmotiv från bimago. Gorillan är ett vänligt djur, men samtidigt skrämmande. Med dessa motiv kan du ge din inredning ett innovativt och tropiskt utseende. Vi rekommenderar den här typen av motiv för hem som är inredda i exotisk eller modern stil. Komplettera inredningen med naturliga dekorationer som exotiska växter och bambudetaljer. Följande tavlor passar utmärkt i vardagsrummet, sovrummet men framför allt i barn- och tonårsrummet. Du kommer äntligen att kunna utmärka din inredning med toppmoderna dekorationer! Ge en av gorilladukarna i present till en älskad person vid ett speciellt tillfälle.


 

Gorilla canvastavlor

Gorillatavlor på tavla är en utmärkt dekoration för hem eller väggar på offentliga platser. Ge väggarna på kontoret eller resebyrån ett nytt utseende med gorillamotiv från bimago. Du hittar ett stort urval av motiv och stilar på bimago. Tavlorna passar in i alla inredningar. Med Bimago kan du också välja storleken på bilden, så att du kan anpassa den till det utrymme du har till förfogande. En tavla från bimago kan också vara en bra presentidé. Överraska dina nära och kära med originella gorillamotiv. Tack vare våra dekorationer kan du enkelt, snabbt, originellt och billigt försköna din inredning. Släpp loss din fantasi, skapa vägggallerier och skräddarsydda interiörer med våra produkter. Missa inte bimagos fantastiska erbjudanden, besök bimago och upptäck resten av dekorationerna i vår katalog!