inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavlor med giraffer

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Savann
från
504,00 kr
Canvastavla En lugn vrå
från
1 835,37 kr
Canvastavla Par giraffer
från
1 245,33 kr
Canvastavla Gåta
från
1 347,66 kr
 1. 1
 2. 2
Girafftavlor är en fantastisk skildring av dessa älskvärda och märkliga djur med långa halsar och charmiga fläckar. För oss har de blivit en inspiration till att skapa en kollektion som gör att du kan ge interiören en ovanlig karaktär och njuta av exotiska djurs skönhet. Vi erbjuder färgglada motiv av giraffdukskonst, som passar in i atmosfären i interiörer med etnisk stil, och svartvita dekorationer för minimalistiska arrangemang. I vilket fall som helst kan du vara säker på att de kommer att föra in positiva känslor i ditt hem.

Tavlor med motiv av giraffer

Vill du ha något originellt att dekorera dina väggar med? Vad sägs om en girafftavla? Det här djurets majestät, sötma och elegans är perfekt för att dekorera din inredning. Våra erbjudanden gör det dessutom möjligt för dig att få något speciellt på ett enkelt och ekonomiskt sätt. Om du är älskar dessa vackra afrikanska djur och vill njuta av deras bild och närvaro varje dag, är tavlor med motiv av giraffer skapade speciellt för dig.

Visa mer Visa mindre

Tavlor med giraffmotiv

Tavlor med motiv av giraffer är idealiska för att dekorera hem i etnisk stil, landskapen som finns i tavlorna och närvaron av denna magnifika idealiska giraff skapar en varm och exotisk atmosfär i din inredning. Inred ditt hem med trämöbler i mörka toner, etniska dekorationer och soffor i gräddläder. Om du vill skapa en ännu mer speciell atmosfär kan du lägga till ljus och rökelse. Tror du att giraffer bara passar i etniska hus?! Bimago kommer att bevisa att du har fel! I vår kollektion finns det faktiskt olika typer av tavlor. Från moderna till klassiska tavlor, från färgglada till neutrala färger. De mest färgglada representationer är perfekta för att göra barnens sovrum speciellt, medan de med neutrala toner eller med bilder av savannen är perfekta för hus i etnisk stil. Om du bestämmer dig för att hänga upp en av dessa tavlor i ditt vardagsrum, se till att de är välplacerade och att du lägger till artificiell belysning för att framhäva detaljerna. Kom ihåg att våra produkter också är bra som present. Gå till Bimago och välj rätt motiv för dig. Om du älskar djur rekommenderar vi att du besöker hela kollektion som vi tillägnat dem.