bimago

Giraff - Canvastavlor och canvastryck

15 produkter tillgängliga i denna kategori

Giraff - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Giraff finns vackra dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av tryck på duk Giraff så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Giraff är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Giraff fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Giraff finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Giraff är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Giraff finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Giraff, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Giraff för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Giraff finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Giraff att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Giraff är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Giraff passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Giraff är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Giraff lämpar sig allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Giraff som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Giraff skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Giraff som består av flera element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Giraff. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Djur kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Giraff kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Giraff utgörs av delar som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Giraff på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorGiraff och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av vackra målningar Giraff . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra canvastavlor Giraff passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, fleecetapeter eller wallies – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerGiraff och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med canvastavlor Giraff ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!