tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Fåglar - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Väggdekorationer Parrot Trio (1 Part) Wide Canvastavla Parrot Trio (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna tavlor Fågel-av-paradis Canvastavla Fågel-av-paradis
från
313,56 kr
482,49 kr
Moderna tavlor Snowy Egret (1 Part) Wide Canvastavla Snowy Egret (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna tavlor Call of Nature (3 Parts) Canvastavla Call of Nature (3 Parts)
från
274,86 kr
422,91 kr
Moderna tavlor Forms in Nature (3 Parts) Canvastavla Forms in Nature (3 Parts)
från
274,86 kr
422,91 kr
Klassiska tavlor Seagull (1 Part) Vertical Canvastavla Seagull (1 Part) Vertical
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna tavlor Flamingos (Collection) Canvastavla Flamingos (Collection)
från
274,86 kr
422,91 kr
Väggdekorationer Toucan (1 Part) Vertical Canvastavla Toucan (1 Part) Vertical
från
130,77 kr
201,24 kr
  1. 1
  2. 2

Fåglar - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Fåglar kommer du att upptäcka innovativa dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av tryck på duk Fåglar så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Fåglar är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Fåglar fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av moderna tavlor Fåglar finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Fåglar är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Fåglar finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Fåglar, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Fåglar för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Fåglar finns det många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Fåglar att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Fåglar är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Fåglar passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Fåglar är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Fåglar lämpar sig allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Fåglar som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Fåglar skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Fåglar som består av många paneler differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Fåglar. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Djur kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Fåglar kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Fåglar utgörs av segment som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Fåglar på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorFåglar och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av vackra målningar Fåglar . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra målningar Fåglar passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerFåglar och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med målningar Fåglar ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!