inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Canvastavla fågel

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Påfågel
från
333,45 kr
555,75 kr
Canvastavla Exotic Triptych (3 Parts)
från
400,95 kr
668,34 kr
Canvastavla Lovebirds (5 Parts) Wide
från
547,11 kr
911,88 kr
Canvastavla Pastel Joy (4 Parts)
från
340,20 kr
567,00 kr
Canvastavla Snowy Egret (1 Part) Wide
från
302,40 kr
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Den anmärkningsvärda mångfalden av flygande djur förtjänar en perfekt representation i inredningen. Samlingen av fågeltapeter på bimago är full av vackra exemplar, som är återgivna in i minsta detalj och som får mottagaren att beundra deras skönhet! Eftersom vi vill skapa inspirerande väggdekorationer är vi måna om högsta kvalitet på både själva färgen och materialen för våra dekorationer. Resultatet? En vacker samling fototapeter med fåglar och skapa vackra interiörer!

Tavlor med motiv av fåglar

Fåglar har alltid betraktats som en symbol för frihet och lätthet, varför inte ge detta utseende till dina väggar också! De fågelmotiv som Bimago erbjuder är perfekta för att dekorera och förnya din inredning. Du hittar många olika fågelarter och olika typer av fågelbilder. Med våra produkter kan du inreda ditt hem i vintage, klassisk och modern stil. Vill du ge en fräsch och exotisk look! Välj motiv med fåglar som kolibrier, papegojor eller flamingos, lägg till vita linnegardiner och vitlackerade moderna möbler. Slutligen kan du ställa in vaser med exotiska växter och placera ljus i rummets hörn. Du får ditt eget lilla exotiska paradis i ditt eget hem. Äntligen kan du slappna av och njuta av dina stunder av lugn och ro. Behöver du något mer klassiskt eller rustikt? Välj tavlor av fåglar som näktergalar, med rätt möbler kan du skapa en klassisk eller rustik inredning. För moderna hus erbjuder vi tavlor med motiv av fåglar eller med geometriska element runt omkring dem.

Visa mer Visa mindre

Tavlor med fågelmotiv

Behöver du sätta färg på dina väggar? Bimago har rätt lösning för dig! Färgglada tavlor med motiv av fåglar kommer äntligen att ge liv och livlighet åt ditt hem! Fåglar finns i många olika färgnyanser, så du kan matcha en färgglad fågel med dina möbler. Färgglada tavlor med motiv av fåglar passar bra i moderna eller minimalistiska hem för att ge karaktär åt väggarna. Du kan placera dem i vardagsrummet, på kontoret, i sovrummet och till och med i barnrummet. De färgglada motiven kommer att stimulera barnens fantasi!