bimago

-30% på canvastavlor Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Elefanter - Canvastavlor och canvastryck

26 produkter tillgängliga i denna kategori

Dekorativa tavlor African Elephant
från
479,16 kr
684,63 kr
Canvastavla African Elephant
Väggdekorationer Elephant Family (Orange)
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Elephant Family (Orange)
Väggdekorationer Elephant Migration
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Elephant Migration
Klassiska tavlor Funny Elephant
från
331,47 kr
473,58 kr
Canvastavla Funny Elephant
Moderna tavlor Lake of the Setting Sun
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Lake of the Setting Sun
Väggdekorationer Stone Guard
från
296,01 kr
422,91 kr
Canvastavla Stone Guard
Dekorativa tavlor Elephant kiss
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Elephant kiss
Dekorativa tavlor It's a wild World!
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla It's a wild World!
Moderna tavlor Strength of Africa
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Strength of Africa
Dekorativa tavlor Afrikans ordning
från
319,41 kr
456,30 kr
Canvastavla Afrikans ordning
Moderna tavlor Solnedgång över savannen
från
723,15 kr
1 033,11 kr
Canvastavla Solnedgång över savannen
Dekorativa tavlor Följ med mig
från
139,23 kr
198,99 kr
Canvastavla Följ med mig
Dekorativa tavlor Stampa
från
140,49 kr
200,79 kr
Canvastavla Stampa
Moderna tavlor Vårandes elefant
från
334,53 kr
477,99 kr
Canvastavla Vårandes elefant

Elefanter - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Elefanter hittar du intressanta dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Elefanter så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Elefanter är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Elefanter fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Elefanter finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Elefanter är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Elefanter finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Elefanter, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Elefanter för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Elefanter finns det många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Elefanter att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Elefanter är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Elefanter passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Elefanter är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Elefanter lämpar sig allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Elefanter som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Elefanter skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Elefanter som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Elefanter. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Djur kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Elefanter kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Elefanter utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Elefanter på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorElefanter och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av moderna målningar Elefanter . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Elefanter passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorElefanter och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med tavlor Elefanter ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!