inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 29.04.2024

Tavlor med elefanter - Naturen på nära håll

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Lake of the Setting Sun
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Stone Guard
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Elephant kiss
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla It's a wild World!
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Strength of Africa
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Solnedgång över savannen
från
781,92 kr
1 203,03 kr
Canvastavla Följ med mig
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Stampa
från
327,60 kr
504,00 kr
Elefanttavlor är det perfekta valet av inredning om du gillar exotiska djur och vill ge din inredning en känsla av afrikanskt äventyr. Dekorationer med majestätiska djur, som de flesta människor bara känner till från filmer, kommer säkert att få dig att komma bort från den grå vardagen. Du kan använda elefanttavlasset i intensiva färger som förknippas med den afrikanska solen, eller i dämpade färger. I representativa interiörer är det bättre att använda tavlor som består av flera delar, vilket säkert ger en fantastisk effekt.

Tavlor med motiv av elefanter

Letar du efter något exotiskt och speciellt att dekorera din inredning med? Bimago har rätt lösning för dig. Tavlor med elefanter har kommit till vår webshop. Tavlor med elefanter ger värme och unikhet till ditt hem eller den plats där du väljer att hänga dessa fantastiska motiven. Skapa ditt eget lilla exotiska hörn med produkter från Bimago.

Visa mer Visa mindre

Tavlor med elefantmotiv

Tavlor med elefanter passar perfekt i hem med etnisk stil. Inred ditt hem med möbler i mörkt trä, etniska trädekorationer, jadefigurer av elefanter och andra djur, ljus och rökelse för att skapa en oförglömlig atmosfär. Gör ditt hem ljusare genom att lägga till vita linne- eller silkegardiner och vita eller gräddiga skinnsoffor. Kom alltid ihåg att skapa rätt belysning för att framhäva detaljerna i dessa tavlor. Du kan hänga dem i ditt sovrum eller vardagsrum. Om du vill ha en tavlor med elefanter till barnens sovrum kan du också hitta något mer färgglatt och kreativt. Du kommer att se att dina barn kommer att älska sina nya tavlor. Dessa tavlor är också perfekta för att dekorera yogalokaler, kontor eller restauranger. Detta fantastiska djurs majestät kommer att skapa en atmosfär av avkoppling och frid. Äntligen kan du meditera och slappna av medan du tittar på dessa fantastiska tavlor. Tack vare det stora utbudet på vår webshop kan du dekorera alla typer av hus. Från exotisk och etnisk stil till klassisk stil och modern stil. Som tidigare nämnts kan du också hitta produkter som är lämpliga för barnrum. Besök vår webbplats och hitta rätt produkt för dig.