tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Elefanter - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Dekorativa tavlor African Elephant Canvastavla African Elephant
från
444,96 kr
684,63 kr
Väggdekorationer Surfing (1 Part) Vertical Canvastavla Surfing (1 Part) Vertical
från
130,77 kr
201,24 kr
Väggdekorationer Elephant Family (Orange) Canvastavla Elephant Family (Orange)
från
254,70 kr
391,95 kr
Väggdekorationer Elephant Migration Canvastavla Elephant Migration
från
442,08 kr
680,22 kr
Klassiska tavlor Funny Elephant Canvastavla Funny Elephant
från
307,80 kr
473,58 kr
Moderna tavlor Lake of the Setting Sun Canvastavla Lake of the Setting Sun
från
442,08 kr
680,22 kr
Väggdekorationer Stone Guard Canvastavla Stone Guard
från
274,86 kr
422,91 kr
Dekorativa tavlor Elephant kiss Canvastavla Elephant kiss
från
313,56 kr
482,49 kr
Dekorativa tavlor It's a wild World! Canvastavla It's a wild World!
från
442,08 kr
680,22 kr
Moderna tavlor Strength of Africa Canvastavla Strength of Africa
från
442,08 kr
680,22 kr
Dekorativa tavlor Afrikans ordning Canvastavla Afrikans ordning
från
296,55 kr
456,30 kr
Moderna tavlor Solnedgång över savannen Canvastavla Solnedgång över savannen
från
671,49 kr
1 033,11 kr
Dekorativa tavlor Följ med mig Canvastavla Följ med mig
från
129,33 kr
198,99 kr
Dekorativa tavlor Stampa Canvastavla Stampa
från
130,50 kr
200,79 kr
Moderna tavlor Vårandes elefant Canvastavla Vårandes elefant
från
310,68 kr
477,99 kr

Elefanter - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Elefanter kommer du att upptäcka innovativa dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av tavlor med foto Elefanter så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Elefanter är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Elefanter fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av moderna tavlor Elefanter finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Elefanter är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Elefanter finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Elefanter, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Elefanter för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Elefanter upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Elefanter att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Elefanter är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Elefanter passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Elefanter är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Elefanter kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Djur på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Elefanter som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Elefanter skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Elefanter som består av flera element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Elefanter. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Djur kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Elefanter kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Elefanter utgörs av element som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Elefanter i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorElefanter och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av tidlösa väggdekorer Elefanter . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta inredningsdetaljer som passar just dig. Våra canvastavlor Elefanter passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter fototapeter, dörrtapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorElefanter och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med canvastavlor Elefanter ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!