inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tavlor björnar

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Björnar har många skepnader. Å ena sidan påminner de om fascinerande men samtidigt farliga rovdjur som ingen vill möta på en bergsstig och å andra sidan om söta sagofigurer för barn, vilket återspeglas i de många olika motiven som finns i bimago! Björntavlor, björnmotiv och tavlor med en björn är väggdekorationer som gör att du kan skapa en originell utformning av ett vardagsrum, en hall, en barnmottagning, ett barnrum.

Björntavlor

Björnen är ett mäktigt men ändå vänligt djur. Motivna av björnar i bimagos björntavlor väcker en känsla av frihet och vildhet. Följande dekorationer passar perfekt för skandinaviska, rustika eller industriella hem. Om du vill ha ett naturligt utseende kan du välja motiv av björnar i skogen och kombinera dem med möbler i industriell stil och sedan lägga till trädekorationer. Om du föredrar ett modernt utseende kan du välja motiv av björnar i minimalistisk stil och komplettera inredningen med LED-lampor och ståldekorationer. I barnrummen kan du välja färgstarka björnmotiv eller motiv i tecknad stil. Tavlor från bimago passar lätt in i alla slags utrymmen, vilket är möjligt tack vare möjligheten att välja storlek på tavlaen.


 

Tavlor med björnar

Bimagos björntavlor är en innovativ dekoration för dina väggar! De skapar en unik och avantgardistisk känsla. Slutligen kan du dekorera dina väggar snabbt, enkelt och billigt. Björnsmotivna är perfekta för hemmen och för väggar på offentliga platser. Du kan hänga dem på ett kontor, en resebyrå, en klädbutik eller en restaurang. Ge dina väggar ett nytt utseende med björntavlor! Skapa drömmarnas inredning, skapa vägggallerier och gör dina väggar unika med björntavlor från bimago. Tavlorna kan också köpas som en originell gåva till en älskad person. Missa inte bimagos fantastiska erbjudanden, besök bimago och upptäck alla fantastiska dekorativa produkter i vår katalog.