inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Boho chic tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 7
Boho-stilen som inspireras av ett sorglöst liv är synonymt med komfort, natur och sommarstämning. Boho ger en fläkt av orient och populärkultur till inredningen. Dessa kompositioner i pastellfärger och mjuka färger bör framhävas med unika dekorationer. Boho-motiv med indiska motiv eller skogsdjur från bimago gör att du kan skapa ett originellt rum. En boho-bild passar utmärkt som väggdekoration i vardagsrummet eller på kontoret. Tavlan ger hela interiören en känsla av lätthet och finess.

Tavlor i boho-stil

Värderar du frihet, känner du dig bäst i kontakt med naturen, inspireras du av orientalisk inredning? Boho-tavlor är ett perfekt val för ditt hem. Boho-stilen är en obehindrad stilisering som hämtar en handfull olika inspirationer. Vi har etniska och botaniska motiv, mönster från hippiemode och bohemisk konst. Fågelfjädrar, indiska dekorationer, blommor, gräs, djur - det är vanliga element i kollektionen Boho-tavlor i bimago. I vår butik hittar du väggdekorationer som passar perfekt till möbler och tillbehör i boho-stil. På väggen kan du hänga en tavla ensam, en tavla med en drömfångare eller ett tavla av ett skogsdjur i en vild scen. Det finns inga gränser för boho-stilen, den kan hämta inspiration från både skandinaviska, minimalistiska och vintage-stilar. Bilden på en boho-tavla kröner hela arrangemanget och dekorerar väggarna i vilket rum som helst. Universalitet är en av de största fördelarna med boho-tavlor, så du kan dekorera ditt sovrum, vardagsrum, korridor eller kontor i den här originella stilen.


 

 

Boho-tavlor med etnisk inspiration

På boho-tavlor kan du hitta alla möjliga färger och färgmättnader. Det som för vissa är förknippat med överflöd är för de som älskar etniska motiv en perfekt balans. Det är trots allt vad etniska dekorationer är - fulla av sol, energi och värme. De väcker minnen av semestrar i avlägsna länder och ger upphov till drömmar om underbara resor. Boho-tavlor inspirerar och stimulerar kreativiteten. Mönster inspirerade av etnisk konst från hela världen, fjädrar, grönska och uttrycksfulla färger - det är tavlor i den här stilen. I vårt galleri hittar du ett stort urval av dekorationer - natur i olika scener, inspirerade av blommor, höstnatur eller vilda djur, mandalor, fjädrar och drömfångare eller boho-tavlor med etniska plädar och makramé. Om du letar efter dekorationer med själ, kommer sådana tillägg säkert att tilltala dig.

Tavlor i boho-stil för ett sovrum

Det som är naturligt förknippat med boho-stilen är dekorationer med motiv av drömfångare. Det är inte konstigt att de ofta finns i sovrummet, ovanför sängen. Tavlor med en drömfångare, målade i subtila färger, som passar till andra dekorationer. Hos bimago hittar du också boho-tavlor som är tryckta på duk i djärvare färger. Unga föräldrar hänger ofta boho-motiv med drömfångare över den nyfödda bebisens säng. Färgglada eller svartvita motiv - sådana tavlor kommer säkert att tilltala barn i alla åldrar. Boho-tavlor som är perfekta för sovrummet innehåller blommotiv i stämningsfulla kompositioner. Med dämpade färger kan du skapa en inredning som inbjuder till avkoppling och vila. En sådant boho-motiv på duk kompletterar perfekt en inredning full av detaljer och inspiration från naturen. Boho-tavla ger interiören en varm och mysig känsla. Om du vill dekorera väggarna i sovrummet rekommenderar vi ett tryck med blommor och växter i stämningsfulla fotografier. En illustration av naturen gör en sådan inredning till en plats för avkoppling.

Boho-motiv som tavla

Boho-stilen har under de senaste åren vuxit och blivit en av de ledande trenderna inom inredning. Även om varje arrangemang är individuellt kan man hitta vissa gemensamma punkter. Det är så här vår kollektion av boho-tavlor skapades. Stilen i dessa tavlor är inspirerad av både vintage och mer moderna mönster. Vi kan alltså säga att det finns något för alla. Och tavlor i boho-stil är oersättliga när man vill framhäva ett rums karaktär. Det är ett stilistiskt "prick över i". Boho-motiv från vår kollektion harmonierar perfekt med naturmaterial som korg, rotting, men även bambu och till och med sjögräs. De många olika motiven i boho-tavlor kan glädja, men ibland också överväldiga den som väljer. Vårt råd: begränsa inte dig själv. En uppsättning boho-tavlor är lika vackra och imponerande som enskilda boho-tavlor. Du kan kombinera flera favoritmotiv, till exempel blommor, eller blanda dem med en drömfångare eller en vacker mandala. En färdig komposition bestående av tavlor i boho-stil är en bra idé för att arrangera en stor vägg, till exempel i ett vardagsrum eller sovrum. Boho-tavlor i sovrummet som hänger bakom sängen eller soffan drar säkert till sig ögonen och uppmärksamheten från dina gäster.