bimago
-50% på fototapeter Endast idag Erbjudandet gäller: : :

Vallmo - Canvastavlor och canvastryck

284 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6

Vallmo - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Vallmo kommer du att upptäcka otroliga dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av tryck på duk Vallmo så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Vallmo är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Vallmo skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av tavlor Vallmo finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Vallmo är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Vallmo finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Vallmo, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Vallmo för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Vallmo finner du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Vallmo att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Vallmo är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Vallmo passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Vallmo är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Vallmo kommer att passa in perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Vallmo som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Vallmo skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Vallmo som består av flera element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Vallmo. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Vallmo kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Vallmo utgörs av delar som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Vallmo i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorVallmo och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av vackra väggdekorer Vallmo . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla smaker. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra canvastavlor Vallmo passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerVallmo och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med canvastavlor Vallmo ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!