tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tusensköna - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Färg

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Sagolika tusenskönor
från
302,13 kr
464,85 kr
Canvastavla Tusenskönor
från
145,89 kr
224,55 kr
Canvastavla Soliga tusenskönor
från
353,88 kr
544,50 kr
Canvastavla Tusensköna
från
347,76 kr
535,14 kr
Canvastavla Tre tusenskönor
från
486,63 kr
748,71 kr

Tusensköna - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Tusensköna hittar du innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett stort utbud av tavlor med foto Tusensköna så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Tusensköna är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Tusensköna fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Tusensköna finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Tusensköna är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Tusensköna finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Tusensköna, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Tusensköna för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Tusensköna upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Tusensköna att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Tusensköna är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Tusensköna passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Tusensköna är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Tusensköna kommer att passa in perfekt. Med kollektionen av tavlor Blommor på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt galleri.

Tusensköna som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Tusensköna skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Tusensköna som består av flera segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Tusensköna. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Tusensköna kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Tusensköna utgörs av element som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Tusensköna i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTusensköna och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av moderna väggdekorer Tusensköna . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra tavlor Tusensköna passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, fleecetapeter eller wallies – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerTusensköna och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med tavlor Tusensköna ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!