-25% på canvastavlor och fototapeter [Erbjudandet gäller till 2020.07.06] upptäck

Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
mer information
  • <%= message %>

Tusensköna - Canvastavlor och canvastryck

9 produkter tillgängliga i denna kategori

Dekorativa tavlor Sagolika tusenskönor

Canvastavla "Sagolika tusenskönor"

Pris från: 409,59 kr 307,17 kr
Moderna tavlor Tusenskönor

Canvastavla "Tusenskönor"

Pris från: 196,83 kr 147,60 kr
Moderna tavlor Soliga tusenskönor

Canvastavla "Soliga tusenskönor"

Pris från: 482,49 kr 361,80 kr
Klassiska tavlor Tusensköna

Canvastavla "Tusensköna"

Pris från: 473,13 kr 354,78 kr
Dekorativa tavlor Glad tusenskönor

Canvastavla "Glad tusenskönor"

Pris från: 1 028,25 kr 771,12 kr
Väggdekorationer Färgstarka tusenskönor

Canvastavla "Färgstarka tusenskönor"

Pris från: 303,21 kr 227,34 kr
Dekorativa tavlor Fyra tusenskönor

Canvastavla "Fyra tusenskönor"

Pris från: 427,32 kr 320,49 kr
Moderna tavlor Tre tusenskönor

Canvastavla "Tre tusenskönor"

Pris från: 675,36 kr 506,52 kr
Dekorativa tavlor Ömtåliga tusenskönor

Canvastavla "Ömtåliga tusenskönor"

Pris från: 640,35 kr 480,24 kr

Tusensköna - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Tusensköna kommer du att upptäcka intressanta dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av tryck på duk Tusensköna så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Tusensköna är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Tusensköna fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Tusensköna finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Tusensköna är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Tusensköna finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Tusensköna, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Tusensköna för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Tusensköna upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Tusensköna att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Tusensköna är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Tusensköna passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Tusensköna är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Tusensköna kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt erbjudande.

Tusensköna som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Tusensköna skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Tusensköna som består av flera paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Tusensköna. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Tusensköna kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Tusensköna utgörs av element som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Tusensköna på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTusensköna och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av unika tavlor Tusensköna . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Tusensköna passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorTusensköna och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med moderna tavlor Tusensköna ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!