tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på canvastavlor till 2021.09.20 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Solrosor - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Solros i vas
från
160,56 kr
229,41 kr
Canvastavla Sunny Shapes (3 Parts)
från
334,71 kr
478,17 kr
Canvastavla Glada solrosor
från
819,81 kr
1 171,26 kr
Canvastavla Shiny sunflowers
från
505,71 kr
722,52 kr
Canvastavla Solrosor
från
157,14 kr
224,55 kr
Canvastavla Solrosor i vas
från
159,57 kr
228,06 kr
Canvastavla Solrosor
från
233,19 kr
333,18 kr
Canvastavla Inspirerad av Van Gogh
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Solrosor
från
325,35 kr
464,85 kr
Canvastavla Solrosor
från
337,77 kr
482,58 kr
Canvastavla Solrosor
från
325,35 kr
464,85 kr
Canvastavla Solrosor
från
325,35 kr
464,85 kr
Canvastavla Solrosor i solnedgång
från
330,03 kr
471,51 kr
Canvastavla Tre idylliska solrosor
från
157,14 kr
224,55 kr

Solrosor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Solrosor hittar du innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Solrosor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Solrosor är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Solrosor fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor Solrosor finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Solrosor är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Solrosor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Solrosor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Solrosor för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Solrosor finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Solrosor att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Solrosor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Solrosor passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Solrosor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Solrosor kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Blommor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Solrosor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Solrosor skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Solrosor som består av flera paneler differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Solrosor. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Solrosor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Solrosor utgörs av segment som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Solrosor i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorSolrosor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av tidlösa målningar Solrosor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Solrosor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorSolrosor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med moderna tavlor Solrosor ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!