bimago

-30% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020

Solrosor - Canvastavlor och canvastryck

21 produkter tillgängliga i denna kategori

Klassiska tavlor Sunny Shapes (3 Parts)
från
296,01 kr
422,91 kr
Canvastavla Sunny Shapes (3 Parts)
Dekorativa tavlor Glada solrosor
från
740,52 kr
1 057,95 kr
Canvastavla Glada solrosor
Moderna tavlor Shiny sunflowers
från
454,41 kr
649,17 kr
Canvastavla Shiny sunflowers
Moderna tavlor Solrosor
från
137,70 kr
196,83 kr
Canvastavla Solrosor
Dekorativa tavlor Solrosor i vas
från
140,22 kr
200,34 kr
Canvastavla Solrosor i vas
Väggdekorationer Solrosor
från
204,12 kr
291,69 kr
Canvastavla Solrosor
Dekorativa tavlor Solros i vas
från
141,12 kr
201,69 kr
Canvastavla Solros i vas
Väggdekorationer Inspirerad av Van Gogh
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Inspirerad av Van Gogh
Klassiska tavlor Solrosor
från
286,65 kr
409,59 kr
Canvastavla Solrosor
Väggdekorationer Solrosor
från
299,07 kr
427,32 kr
Canvastavla Solrosor
Klassiska tavlor Solrosor
från
286,65 kr
409,59 kr
Canvastavla Solrosor
Väggdekorationer Solrosor
från
286,65 kr
409,59 kr
Canvastavla Solrosor
Moderna tavlor Solrosor i solnedgång
från
291,33 kr
416,25 kr
Canvastavla Solrosor i solnedgång
Klassiska tavlor Tre idylliska solrosor
från
137,70 kr
196,83 kr
Canvastavla Tre idylliska solrosor

Solrosor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Solrosor finner du underbara dekorationer för väggar. Med ett varierande sortiment av tavlor med foto Solrosor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Solrosor är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Solrosor skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av tavlor Solrosor finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Solrosor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som enfärgad. Tavlor i Solrosor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Solrosor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Solrosor för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Solrosor upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Solrosor att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Solrosor är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Solrosor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Solrosor är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Solrosor lämpar sig perfekt. Med kollektionen av tavlor Blommor på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Solrosor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Solrosor skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Solrosor som består av många paneler differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Solrosor. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Solrosor kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Solrosor utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Solrosor i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorSolrosor och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av unika tavlor Solrosor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra målningar Solrosor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerSolrosor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med målningar Solrosor ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!