tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Rosor - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Moderna tavlor Svart och vit ros Canvastavla Svart och vit ros
från
427,41 kr
657,63 kr
Klassiska tavlor Bouquet of Yellow Roses Canvastavla Bouquet of Yellow Roses
från
254,70 kr
391,95 kr
Väggdekorationer Autumnal Roses Canvastavla Autumnal Roses
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna tavlor La Rose (1 Part) Vertical Canvastavla La Rose (1 Part) Vertical
från
130,77 kr
201,24 kr
Dekorativa tavlor Wonderful Roses Canvastavla Wonderful Roses
från
130,77 kr
201,24 kr
Klassiska tavlor Beautiful Roses Canvastavla Beautiful Roses
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna tavlor Magical Rose Canvastavla Magical Rose
från
130,77 kr
201,24 kr
Klassiska tavlor Secret of a Rose Canvastavla Secret of a Rose
från
442,08 kr
680,22 kr
Klassiska tavlor Flowers of Love Canvastavla Flowers of Love
från
130,77 kr
201,24 kr
Klassiska tavlor Midnight Rose Canvastavla Midnight Rose
från
254,70 kr
391,95 kr
Klassiska tavlor Multicoloured rose Canvastavla Multicoloured rose
från
442,08 kr
680,22 kr
Moderna tavlor Lady Rose Canvastavla Lady Rose
från
130,77 kr
201,24 kr
Dekorativa tavlor Blåklint färgen rosa Canvastavla Blåklint färgen rosa
från
313,56 kr
482,49 kr
Dekorativa tavlor Rosor i morgondaggen Canvastavla Rosor i morgondaggen
från
313,56 kr
482,49 kr
Dekorativa tavlor Gräddrosa Canvastavla Gräddrosa
från
266,22 kr
409,59 kr
Klassiska tavlor Colour of love Canvastavla Colour of love
från
442,08 kr
680,22 kr
Moderna tavlor Bouquet of roses Canvastavla Bouquet of roses
från
421,92 kr
649,17 kr
Väggdekorationer Kyss från en röd ros Canvastavla Kyss från en röd ros
från
671,49 kr
1 033,11 kr
Klassiska tavlor Delicacy of rose Canvastavla Delicacy of rose
från
946,53 kr
1 456,20 kr
Klassiska tavlor Passionate rose Canvastavla Passionate rose
från
657,36 kr
1 011,42 kr
Väggdekorationer Carmine rose Canvastavla Carmine rose
från
254,70 kr
391,95 kr
Moderna tavlor Tre charmiga rosor Canvastavla Tre charmiga rosor
från
191,25 kr
294,30 kr
Moderna tavlor Minne Canvastavla Minne
från
434,34 kr
668,25 kr
Dekorativa tavlor Klassiska rosor Canvastavla Klassiska rosor
från
296,55 kr
456,30 kr
  1. 1
  2. 2

Rosor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Rosor finns innovativa dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av tryck på duk Rosor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Rosor är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Rosor skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Rosor finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Rosor är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Rosor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Rosor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Rosor för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Rosor upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Rosor att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Rosor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Rosor passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Rosor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Rosor lämpar sig perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Rosor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Rosor skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Rosor som består av många paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Rosor. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Rosor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Rosor utgörs av element som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Rosor i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorRosor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna målningar Rosor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Rosor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorRosor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med canvastavlor Rosor ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!