-40% på fototapeter Erbjudandet gäller:
dagar dag : :

Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
mer information
  • <%= message %>

Rosor - Canvastavlor och canvastryck

57 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
Dekorativa tavlor Wonderful Roses

Canvastavla "Wonderful Roses"

Pris från: 201,24 kr
Väggdekorationer Autumnal Roses

Canvastavla "Autumnal Roses"

Pris från: 201,24 kr
Klassiska tavlor Beautiful Roses

Canvastavla "Beautiful Roses"

Pris från: 201,24 kr
Moderna tavlor Magical Rose

Canvastavla "Magical Rose"

Pris från: 201,24 kr
Klassiska tavlor Secret of a Rose

Canvastavla "Secret of a Rose"

Pris från: 680,22 kr
Klassiska tavlor Flowers of Love

Canvastavla "Flowers of Love"

Pris från: 201,24 kr
Klassiska tavlor Midnight Rose

Canvastavla "Midnight Rose"

Pris från: 391,95 kr
Moderna tavlor Lady Rose

Canvastavla "Lady Rose"

Pris från: 201,24 kr
Dekorativa tavlor Gräddrosa

Canvastavla "Gräddrosa"

Pris från: 409,59 kr
Klassiska tavlor Colour of love

Canvastavla "Colour of love"

Pris från: 680,22 kr
Moderna tavlor Bouquet of roses

Canvastavla "Bouquet of roses"

Pris från: 649,17 kr
Klassiska tavlor Delicacy of rose

Canvastavla "Delicacy of rose"

Pris från: 1 456,20 kr
Klassiska tavlor Passionate rose

Canvastavla "Passionate rose"

Pris från: 1 011,42 kr
Väggdekorationer Carmine rose

Canvastavla "Carmine rose"

Pris från: 391,95 kr
Moderna tavlor Minne

Canvastavla "Minne"

Pris från: 668,25 kr
  1. 1
  2. 2

Rosor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Rosor hittar du innovativa dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av tavlor med foto Rosor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Rosor är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Rosor skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av tavlor Rosor finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Rosor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Rosor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Rosor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Rosor för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Rosor finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Rosor att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Rosor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Rosor passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Rosor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Rosor kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Rosor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Rosor skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Rosor som består av många paneler differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Rosor. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Rosor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Rosor utgörs av segment som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Rosor i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorRosor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av tidlösa canvastavlor Rosor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra canvastavlor Rosor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenRosor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med canvastavlor Rosor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!