inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

Pioner tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Flower Head (4 Parts)
från
114,48 kr
228,96 kr
Dessa prydnadsväxter har en 4000-årig historia: i Kina var de mycket populära vid kejsarnas hovarhus. Pioner är en av de vackraste växterna som blommar på försommaren. I juni fyller deras delikata, friska doft hjärtat i våra trädgårdar! Nu kan du njuta av deras charm året runt! Välj motiv av pioner och tavlor med pioner från bimago-kollektionen och ge din inredning en känsla av sensualitet. Pionmotiv är en perfekt dekoration för eleganta interiörer!

Rosa pioner som tavla

Pioner är fantastiska blommor som symboliserar lycka, kärlek och ära. Känner du för att förvandla ditt hem eller kontor till ett nytt utrymme med intressant design, men saknar idéer? Om du är sugen på några så har vi något perfekt för dig - vår rosa pinoer väggkost! Florala motiv i form av canvaskonsttavlor har länge funnits bland inredningstillbehören, inklusive alla typer av textilier, dekorationer på väggarna och mindre element. Du kanske vill använda delikata ornament för att skapa aromatiska och sublima rum i ditt sovrum, eller stora och livfulla element som är mer kraftfulla och energiska i ditt vardagsrum. De flesta blommönster kommer att vara ett bra tillskott av färg och positiv stämning i alla typer av interiörer. naturen talar för sig själv, så i de flesta fall kommer de också att introducera en viss känsla av harmoni. Vår vackra rosa pionväggkonst och subtila färger kommer säkert att ge alla lite energi och ge en naturanknuten känsla. Olika tekniker, val av färger, antal element - allt finns på Bimago.


 

Pioner som canvastavla

Allas favoritblomma är äntligen tillgänglig året runt på din vägg. Generellt sett symboliserar dock pioner välstånd, lycka, kärlek och ära. peonies canvas wall art prints är gjorda endast med hjälp av miljövänlig teknik, ramen är gjord av trä från hållbara källor och duken är gjord av material som inte skadar miljön. De är lätta så att de kan hängas upp på väggen med hjälp av bara monteringsputs - på så sätt slipper du strulet med att borra och göra onödiga hål i dina väggar. Denna funktion ger dig ett viktigt alternativ att montera tavlan hur du vill. Placera ett par tavlor i en jämn rad och ge rummet en ordentlig känsla, eller gör precis tvärtom - arrangera dem på ett abstrakt sätt och ge rummet en frisk fläkt och positiv, ny energi.