inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor till 2022.05.30 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Övringa blommor - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Shiny Drops
från
290,61 kr
447,21 kr
Canvastavla Plants (Collection)
från
310,77 kr
478,17 kr
Canvastavla Drops of Water
från
290,61 kr
447,21 kr
Canvastavla White Dahlia
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Wisteria sinensis
från
219,42 kr
337,59 kr
Canvastavla Efemära poesi
från
290,61 kr
447,21 kr
Canvastavla Lila blommor
från
216,54 kr
333,18 kr
Canvastavla Dew Drops (1 Part) Narrow
från
290,61 kr
447,21 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 8
Blommor är ett av de mest universella och tidlösa temana inom inredning. Monstera, kaktusar, gerberor, dahlior, irisar och penséer som presenteras på motivna är en unik dekoration av varje interiör! Canvastavlor med blommor ger fräschhet, subtilitet och delikatess till vardagsrummet, sovrummet eller kontoret. På bimago hittar du ett extremt brett urval av blommotiv som garanterat kommer att förändra ditt rum och göra din heminredning mer välkomnande!

Övringa blommor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Övringa blommor finns underbara dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av tryck på duk Övringa blommor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Övringa blommor är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Övringa blommor fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor Övringa blommor finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Övringa blommor är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Övringa blommor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Övringa blommor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Övringa blommor för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Övringa blommor upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Övringa blommor att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Övringa blommor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Övringa blommor passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Övringa blommor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Övringa blommor kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Övringa blommor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Övringa blommor skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Övringa blommor som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Övringa blommor. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Blommor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Övringa blommor kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Övringa blommor utgörs av element som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Övringa blommor i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorÖvringa blommor och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av unika målningar Övringa blommor . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra målningar Övringa blommor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenÖvringa blommor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med målningar Övringa blommor ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!