bimago

-30% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020

Övringa blommor - Canvastavlor och canvastryck

348 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8
Moderna tavlor Morning Song
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Morning Song
Moderna tavlor Wisteria
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Wisteria
Dekorativa tavlor Herbarium (3 Parts)
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Herbarium (3 Parts)
Moderna tavlor Dandelions in the Fog
från
277,74 kr
396,81 kr
Canvastavla Dandelions in the Fog
Dekorativa tavlor Shiny Drops
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Shiny Drops
Moderna tavlor Garden of Colours
från
296,01 kr
422,91 kr
Canvastavla Garden of Colours
Dekorativa tavlor Amber Garden
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Amber Garden
Moderna tavlor Till himlen
från
293,22 kr
418,95 kr
Canvastavla Till himlen
Väggdekorationer Wind Blow (1 Part) Wide
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Wind Blow (1 Part) Wide
Klassiska tavlor Blooming Almond (3 Parts)
från
286,65 kr
409,59 kr
Canvastavla Blooming Almond (3 Parts)
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8

Övringa blommor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Övringa blommor finner du unika dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av handmålade tavlor Övringa blommor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Övringa blommor är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Övringa blommor fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av moderna tavlor Övringa blommor finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Övringa blommor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Övringa blommor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Övringa blommor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Övringa blommor för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Övringa blommor upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Övringa blommor att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Övringa blommor är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Övringa blommor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Övringa blommor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Övringa blommor kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Blommor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Övringa blommor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Övringa blommor skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Övringa blommor som består av många paneler differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Övringa blommor. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Blommor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Övringa blommor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Övringa blommor utgörs av segment som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Övringa blommor i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorÖvringa blommor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av unika tavlor Övringa blommor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Övringa blommor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller wallies – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorÖvringa blommor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Övringa blommor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!