-40% på fototapeter Erbjudandet gäller:
dagar dag : :

Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
mer information
  • <%= message %>

Orkidéer - Canvastavlor och canvastryck

137 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Väggdekorationer Brown Mirage

Canvastavla "Brown Mirage"

Pris från: 680,22 kr
Moderna tavlor Angel

Canvastavla "Angel"

Pris från: 649,17 kr
Klassiska tavlor Unique orchid

Canvastavla "Unique orchid"

Pris från: 680,22 kr
Moderna tavlor Orchid i grått

Canvastavla "Orchid i grått"

Pris från: 1 033,11 kr
Dekorativa tavlor Three Orchids

Canvastavla "Three Orchids"

Pris från: 391,95 kr
Väggdekorationer Golden Sash

Canvastavla "Golden Sash"

Pris från: 680,22 kr
Väggdekorationer Ruby Queen

Canvastavla "Ruby Queen"

Pris från: 680,22 kr
Moderna tavlor Sunny Cascade

Canvastavla "Sunny Cascade"

Pris från: 680,22 kr
Moderna tavlor Academy of Charm

Canvastavla "Academy of Charm"

Pris från: 680,22 kr
Moderna tavlor Poetry of Moment

Canvastavla "Poetry of Moment"

Pris från: 680,22 kr
Väggdekorationer Temple of White

Canvastavla "Temple of White"

Pris från: 680,22 kr
Väggdekorationer Enchanted Art

Canvastavla "Enchanted Art"

Pris från: 391,95 kr
Dekorativa tavlor Sensual Chic

Canvastavla "Sensual Chic"

Pris från: 482,49 kr
Moderna tavlor Song of Orchid

Canvastavla "Song of Orchid"

Pris från: 482,49 kr
Klassiska tavlor Pink Melody

Canvastavla "Pink Melody"

Pris från: 680,22 kr
Moderna tavlor Desert Flower

Canvastavla "Desert Flower"

Pris från: 391,95 kr
Klassiska tavlor Cerulean Orchid

Canvastavla "Cerulean Orchid"

Pris från: 680,22 kr
Klassiska tavlor Sand Flowers

Canvastavla "Sand Flowers"

Pris från: 680,22 kr
Dekorativa tavlor Orchids In Water

Canvastavla "Orchids In Water"

Pris från: 391,95 kr
Klassiska tavlor Burst of Energy

Canvastavla "Burst of Energy"

Pris från: 680,22 kr
Väggdekorationer Orchids II

Canvastavla "Orchids II"

Pris från: 391,95 kr
Klassiska tavlor Pastel orchid

Canvastavla "Pastel orchid"

Pris från: 649,17 kr
Klassiska tavlor Exotic orchids

Canvastavla "Exotic orchids"

Pris från: 680,22 kr
Moderna tavlor Orkidé

Canvastavla "Orkidé "

Pris från: 1 017,18 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Orkidéer - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Orkidéer finns vackra dekorationer för väggar. Med ett stort utbud av handmålade tavlor Orkidéer så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Orkidéer är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Orkidéer fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av samtida konst Orkidéer finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Orkidéer är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Orkidéer finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Orkidéer, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Orkidéer för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Orkidéer upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Orkidéer att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Orkidéer är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Orkidéer passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Orkidéer är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Orkidéer kommer att passa in perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Orkidéer som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Orkidéer skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Orkidéer som består av många segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Orkidéer. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Orkidéer kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Orkidéer utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Orkidéer i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorOrkidéer och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av tidlösa väggdekorer Orkidéer . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Orkidéer passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerOrkidéer och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med canvastavlor Orkidéer ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!