tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på canvastavlor till 2021.10.25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Magnolior - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Magnolia in bloom
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Texture and magnolia
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Love Nectar (4 Parts)
från
529,92 kr
757,08 kr
Canvastavla Delicate Sonata (3 Parts)
från
334,71 kr
478,17 kr
Canvastavla Ståtliga Magnolias
från
800,91 kr
1 144,26 kr
Canvastavla Beautiful Magnolias
från
313,02 kr
447,21 kr
Canvastavla Amethyst Elegance
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Burgundy Princess
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Fairytale Morning
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Illumination (Magnolia)
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Steel Magnolias
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Creamy Dance
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Romantic Pink
från
337,77 kr
482,58 kr
Canvastavla Blommande magnolia träd
från
337,77 kr
482,58 kr
Canvastavla Frozen magnolia
från
157,14 kr
224,55 kr
Canvastavla Pink magnolias
från
527,49 kr
753,57 kr
 1. 1
 2. 2

Magnolior - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Magnolior hittar du vackra dekorationer för väggar. Med ett rikligt utbud av handmålade tavlor Magnolior så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Magnolior är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Magnolior fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Magnolior finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Magnolior är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Magnolior finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Magnolior, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Magnolior för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Magnolior finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Magnolior att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Magnolior är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Magnolior passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Magnolior är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Magnolior lämpar sig perfekt. Med kollektionen av tavlor Blommor på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Magnolior som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Magnolior skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Magnolior som består av många delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Magnolior. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Magnolior kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Magnolior utgörs av segment som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Magnolior på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorMagnolior och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av moderna målningar Magnolior . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra canvastavlor Magnolior passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller wallies – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorMagnolior och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med canvastavlor Magnolior ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!