-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Magnolior - Canvastavlor och canvastryck

Klassiska tavlor Love Nectar (1 Part) Wide
Bästsäljare
Moderna tavlor Magnolia Memory (1 Part) Wide
Bästsäljare
Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

 1. 1
 2. 2
Sortera

Sortera efter

Magnolior - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Magnolior kommer du att upptäcka otroliga dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Magnolior så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Magnolior är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Magnolior fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Magnolior finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Magnolior är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Magnolior finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Magnolior, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Magnolior för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Magnolior upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Magnolior att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Magnolior är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Magnolior passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Magnolior är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Magnolior kommer att passa in perfekt. Med kollektionen av tavlor Blommor på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Magnolior som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Magnolior skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Magnolior som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Magnolior. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Magnolior kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Magnolior utgörs av segment som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Magnolior i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorMagnolior och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av vackra målningar Magnolior . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Magnolior passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorMagnolior och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med tavlor Magnolior ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!