inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Liljor som canvastavla

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Pink Lily
från
817,65 kr
Canvastavla Innocence
från
786,60 kr
  1. 1
  2. 2
Liljor är vackra blommor som har varit en symbol för blygsamhet och renhet i århundraden. Deras subtilitet och elegans kommer att charma och glädja även interiörer. Bimago-kollektionen innehåller unika tavlor med liljemotiv som kännetecknas av sitt eleganta utseende. Den sublima skönheten hos dessa delikata blommor kommer säkert att vara en vacker dekoration i varje rum. Liljetavlorna, liljemotiv och vattenliljetavlorna har en unik design som passar perfekt i alla vardagsrum, sovrum, matsalar och kontor.

Tavlor med motiv av liljor

Blommor har alltid varit en klassiker inom heminredning. Våra tavlor med liljor kommer säkert att ge elegans och stil till din inredning. Våra tavlor är idealiska för både älskare av klassisk och modern stil. I vår katalog hittar du ett brett utbud av produkter, så att du kan dekorera alla typer av hus och interiörer. Om du vill dekorera ditt hus i modern stil kan du välja tavlor med färgglada liljor och geometriska element och kombinera rätt möbler för att få ett trendigt utseende.

Visa mer Visa mindre

Tavlor med liljemotiv

Vita lilje tavlor är definitivt det perfekta valet för att dekorera hem i klassisk stil med en tendens till glamour. Den här typen av dekoration passar perfekt i vardagsrum, sovrum, badrum och tonårsrum. Om du bestämmer dig för att placera tavlor i vardagsrummet rekommenderar vi att du möblerar det med mörka möbler i massivt trä och för att skapa en kontrast använder du gardiner som påminner om färgerna på liljorna och dekorationer i liknande färger. I ett sovrum för en tjej eller tonåring föreslår vi att du kombinerar dessa tavlor med vita trämöbler och kristalldekorationer för att ge en känsla av ljus och elegans. Ge en atmosfär av avkoppling och lugn till ditt wellnesscenter eller spa tack vare våra underbara tavlor, med tillägg av stendekorationer och eteriska oljor för att parfymera miljön kan du skapa ett skönhetscenter som varje kvinna drömmer om. Tack vare våra produkter kan du radikalt ändra utseendet på dina väggar! Du kommer att kunna koppla av efter långa och tröttsamma dagar genom att titta på de underbara liljorna som finns på tavlor. Låt fantasin flöda och dekorera ditt hem med Bimago-produkter.