inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Lavendeltavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Lila finns i många nyanser och varianter. En av de vackraste delarna av den lila färgpaletten är lavendel. Lavendelfältets känsliga och sensuella färger kommer att bli ett vackert tillägg till ditt hem! Lavendel- och lavendeltavlor från bimago-kollektionen föredrar en panoramautsikt över vackra, blomfyllda lavendelfält. Även om lavendeln som visas på motivna är ganska enhetlig, kommer den att se unik ut i kombination med andra färger i din inredning!

Lavendeltavla

Lavendeltavlor är en vacker dekoration som gör din inredning modern. Lavendel är inte bara perfekt för hem som är inredda i rustik eller provensalisk stil, utan passar även in i moderna hem. Tavlor passar utmärkt i köket, vardagsrummet, sovrummet och till och med i tonåringens sovrum. När du inreder, välj element i vitt och lila. Lägg till silkegardiner för att skapa lätthet och doftljus för att skapa en unik atmosfär. Om du vill ha en rustik stil kan du lägga till trädekorationer och om du vill ha något mer glamoröst kan du lägga till svarowski-dekorationer. Tavlor är perfekta för att slappna av och skapa ett lugnt hörn i hemmet. Lavendeltavlor är också en bra presentidé för ett speciellt tillfälle.


 

Lavendeltavlor

Upptäck våra vackra lavendeltavlor i vår katalog. Lavendel ger din inredning en romantisk och provensalskt utseende. De kan också användas för att dekorera väggarna på restauranger, resebyråer, hotell och spa. Våra produkter är en enkel och kostnadseffektiv lösning för att göra din inredning unik. Förnya utseendet på dina väggar med lavendeltavlor! Förvandla din inredning med våra produkter. Dessa tavlor kan också vara en bra presentidé för ett speciellt tillfälle. Missa inte de fantastiska erbjudandena på bimago, besök bimago och ta en titt på resten av de dekorativa produkterna i vår katalog. Handla, skapa egna arrangemang och njut av bimagos fantastiska dekorationer i din inredning.