inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Tavlor med körsbärsblommor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Varje år, när våren kommer, är det dags för en av de mest spektakulära helgdagarna: Sakura. Japans gator, parker och berg är då beströdda med rosa körsbärsblommor och öborna börjar se fram emot mildare väder! Säsongen är kort, men det betyder inte att det är den enda gången vi kan njuta av denna ikoniska japanska blomma. Cherry Blossom Pictures från bimago är en kollektion vackra motiv av körsbärsblommor! Besök den och hitta en körsbärsblomma på duk!

Tavlor med körsbärsblommor

Tavlor med körsbärsblommor har kommit till bimago. Körsbärsträd ger din inredning en romantisk och sagolik atmosfär. Glamorösa eller orientaliska hus är idealiska för den här typen av tavla. För att skapa en chic inredning kan du kombinera tavlorna med Swarovski-kristaller och lägga till möbler i körsbärsträ för en japansk känsla. Bimago har ett stort urval av motiv och stilar. Häng upp tavlan i vardagsrummet eller sovrummet och slappna av medan du tittar på de vackra tavlorna av körsbärsblommor. Du kan också skapa ett vägggalleri genom att kombinera flera tavlor av körsbärsblommor på bimago. Köp en av våra produkter som en speciell gåva till en älskad person. Dina nära och kära kommer att bli positivt överraskade av ditt val.


 

Körsbärsblommor som tavla

Körsbärsblommorna i bimago-tavlorna ger din inredning en zen-liknande och chic känsla. Nedanstående dekorationer kan också användas för att dekorera väggar i yogastudior, spa och restauranger. Genom att köpa våra produkter får du en enkel, billig och originell lösning för att dekorera din inredning. På bimago kan du till och med välja storlek på tavlan, så att den passar in i alla utrymmen. Det stora urvalet av tavlor och stilar gör det lätt att anpassa produkten till alla typer av inredningar. Missa inte bimagos fantastiska erbjudanden, besök bimago och upptäck alla fantastiska dekorativa produkter i vår katalog. Använd din fantasi och skapa din egen dröminredning med hjälp av de fantastiska erbjudandena på vår sida.