tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Blombuketter - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Väggdekorationer Blommor i augusti Canvastavla Blommor i augusti
från
130,77 kr
201,24 kr
Klassiska tavlor  Autumn Bouquet Canvastavla Autumn Bouquet
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna tavlor Transience (3 Parts) Canvastavla Transience (3 Parts)
från
266,22 kr
409,59 kr
Klassiska tavlor Crocus Flowers Bouquet Canvastavla Crocus Flowers Bouquet
från
130,77 kr
201,24 kr
Väggdekorationer Bouquet of Pansies Canvastavla Bouquet of Pansies
från
130,77 kr
201,24 kr
Väggdekorationer Elegant Composition Canvastavla Elegant Composition
från
442,08 kr
680,22 kr
Väggdekorationer Autumnal Flowers Canvastavla Autumnal Flowers
från
130,77 kr
201,24 kr
Dekorativa tavlor Autumn Harvest Canvastavla Autumn Harvest
från
130,77 kr
201,24 kr
Dekorativa tavlor Bunch of Wildflowers Canvastavla Bunch of Wildflowers
från
130,77 kr
201,24 kr
Väggdekorationer Flowery Artistry Canvastavla Flowery Artistry
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna tavlor Summer Posy Canvastavla Summer Posy
från
130,77 kr
201,24 kr
Dekorativa tavlor Watercolor Bouquet Canvastavla Watercolor Bouquet
från
274,86 kr
422,91 kr
Dekorativa tavlor Rainbow Bouquet Canvastavla Rainbow Bouquet
från
274,86 kr
422,91 kr
Klassiska tavlor Bukett i en vas Canvastavla Bukett i en vas
från
129,87 kr
199,89 kr

Blombuketter - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Blombuketter kommer du att upptäcka unika dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av tryck på duk Blombuketter så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Blombuketter är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Blombuketter fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Blombuketter finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Blombuketter är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Blombuketter finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Blombuketter, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Blombuketter för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Blombuketter finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Blombuketter att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Blombuketter är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Blombuketter passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Blombuketter är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Blombuketter kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Blommor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att njuta av vårt erbjudande.

Blombuketter som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Blombuketter skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Blombuketter som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Blombuketter. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Blommor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Blombuketter kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Blombuketter utgörs av segment som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Blombuketter i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorBlombuketter och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av tidlösa målningar Blombuketter . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta inredningsdetaljer som passar just dig. Våra canvastavlor Blombuketter passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorBlombuketter och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med canvastavlor Blombuketter ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!