bimago

-25% på canvastavlor Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Blombuketter - Canvastavlor och canvastryck

16 produkter tillgängliga i denna kategori

Klassiska tavlor Crocus Flowers Bouquet
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Crocus Flowers Bouquet
Väggdekorationer Bouquet of Pansies
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Bouquet of Pansies
Väggdekorationer Elegant Composition
från
510,12 kr
680,22 kr
Canvastavla Elegant Composition
Väggdekorationer Blommor i augusti
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Blommor i augusti
Väggdekorationer Autumnal Flowers
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Autumnal Flowers
Dekorativa tavlor Autumn Harvest
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Autumn Harvest
Klassiska tavlor  Autumn Bouquet
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Autumn Bouquet
Dekorativa tavlor Bunch of Wildflowers
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Bunch of Wildflowers
Väggdekorationer Flowery Artistry
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Flowery Artistry
Moderna tavlor Summer Posy
från
150,93 kr
201,24 kr
Canvastavla Summer Posy
Dekorativa tavlor Watercolor Bouquet
från
317,16 kr
422,91 kr
Canvastavla Watercolor Bouquet
Dekorativa tavlor Rainbow Bouquet
från
317,16 kr
422,91 kr
Canvastavla Rainbow Bouquet
Klassiska tavlor Bukett i en vas
från
149,85 kr
199,89 kr
Canvastavla Bukett i en vas

Blombuketter - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Blombuketter kommer du att upptäcka otroliga dekorationer för väggar. Med ett rikligt utbud av handmålade tavlor Blombuketter så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Blombuketter är ett vacker återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Blombuketter fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av tavlor Blombuketter finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Blombuketter är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Blombuketter finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Blombuketter, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Blombuketter för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Blombuketter upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Blombuketter att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Blombuketter är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Blombuketter passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Blombuketter är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Blombuketter lämpar sig allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Blombuketter som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Blombuketter skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Blombuketter som består av flera element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Blombuketter. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Blombuketter kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Blombuketter utgörs av segment som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Blombuketter i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorBlombuketter och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av vackra tavlor Blombuketter . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Blombuketter passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenBlombuketter och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Blombuketter ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!