inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 22.04.2024 Erbjudandet gäller: : :

Ängar som tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Poppies (Watercolour)
från
352,80 kr
504,00 kr
Canvastavla Secret Meadow
från
352,80 kr
504,00 kr
Canvastavla Tears of Poppies
från
396,90 kr
567,00 kr
Canvastavla Golden Poppies
från
638,28 kr
911,88 kr
Canvastavla Rainbow-hued poppies
från
396,90 kr
567,00 kr
Canvastavla Memories of Paris
från
638,28 kr
911,88 kr
Canvastavla Perdition - 5 parts
från
638,28 kr
911,88 kr
Canvastavla Dreamy vallmo
från
638,28 kr
911,88 kr
Canvastavla Målad av vallmo
från
352,80 kr
504,00 kr
Canvastavla Äng i augusti
från
467,82 kr
668,34 kr
Canvastavla Eldröda vallmo
från
388,98 kr
555,75 kr
  1. 1
  2. 2
Ängens grönska och vallmoens rött påminner om sorglösa barndomsår! Vem av oss skulle inte resa tillbaka i tiden för att återvända till dessa ögonblick, om än bara för en stund? På bimago vet vi att ingenting är mer regenererande än stunder i naturen, så vi vill presentera det för dig! En ängstavla, en bild av vilda blommor eller en bild med pittoreska blomster- och glänsmotiv i din inredning kommer utan tvekan att skapa inre frid och avkoppling. Upptäck kollektionen av tavlor med ängar på bimago!

Tavlor med blomsterängar

Vill du ha vårstämning i ditt hem året runt?! Köp en av våra tavlor med blomsterängar och dekorera din inredning. Ängar fulla av färgglada blommor kommer att ge glädje och ljus till dina väggar. Den här typen av tavlor passar perfekt för hem som är inredda i rustik stil. För att fullborda känslan rekommenderar vi att du lägger till korgdekorationer och trappsteg med camoblommor, som vallmo eller primörer. Tavlan är perfekt att hänga i vardagsrummet, sovrummet, kontoret eller köket. De är också en lyckad present till ett speciellt tillfälle. Besök Bimago och välj dina favoritprodukter!


 

Färgglada ängar som tavlor

Köp en av våra färgglada tavlor och förvandla dina väggar. Den gröna ängen och de färgglada blommorna skapar en sagolik atmosfär i ditt hem. Dekorera din inredning snabbt, enkelt och billigt med tavlor från Bimago! Följande tavlor är också perfekta för kontorsväggar, restauranger, resebyråer och hotell. Det breda utbudet av tavlor och motiv gör det möjligt för dig att dekorera vilken inredning som helst. Missa inte Bimagos fantastiska erbjudanden, besök oss och upptäck resten av de otroliga dekorativa produkterna i vår webshop! Vi vill påminna dig om att våra produkter också är mycket omtyckta som presentidéer för ett speciellt tillfälle!

Ängsblommor som tavlor

Vill du ha vårstämning i ditt hem året runt?! Köp en av våra motiv med blomsterängar och dekorera din inredning. Ängar fulla av färgglada blommor ger glädje och ljus till dina väggar. Den här typen av tavla passar perfekt för hem som är inredda i rustik stil. För att fullborda känslan rekommenderar vi att du lägger till korgdekorationer och faser med kamouflageblommor, som vallmo eller primörer. Tavlan är perfekt att hänga i vardagsrummet, sovrummet, kontoret eller köket. De är också en lyckad present till ett speciellt tillfälle. Besök bimago och välj dina favorittavlor!

Färgglada ängar motiv

Köp en av våra färgglada ängsmotiv och förvandla dina väggar. Den gröna gräsmattan och de färgglada blommorna skapar en sagolik atmosfär i ditt hem. Dekorera din inredning enkelt, snabbt och billigt med motiv från bimago! Följande tavlor är också perfekta för väggar på kontor, restauranger, resebyråer och hotell. Det breda utbudet av stilar och motiv gör att du kan dekorera alla typer av interiörer. Missa inte bimagos fantastiska erbjudanden, besök bimago och upptäck resten av de otroliga dekorativa tavlorna i vårt utbud! Kom ihåg att våra tavlor också kommer att bli en stor framgång som gåvoidéer för ett speciellt tillfälle!