tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på canvastavlor till 2021.10.25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Ängsblommor - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Vallmoäng
från
364,32 kr
520,56 kr
Canvastavla Äng surrades med vinden
från
766,53 kr
1 095,12 kr
Canvastavla Äng på morgonen
från
234,99 kr
335,79 kr
Canvastavla Vallmo blommor på ängen
från
759,06 kr
1 084,41 kr
Canvastavla Stillhet
från
234,99 kr
335,79 kr
Canvastavla Äng i augusti
från
381,06 kr
544,50 kr
Canvastavla Delicate vallmo (triptyk)
från
374,58 kr
535,14 kr
Canvastavla Eldröda vallmo
från
234,99 kr
335,79 kr
Canvastavla Färgstark äng
från
511,92 kr
731,43 kr
Canvastavla Röd äng
från
1 168,65 kr
1 669,50 kr
Canvastavla Färgglada blommor
från
157,14 kr
224,55 kr
Canvastavla Gyllene fält
från
378,00 kr
540,00 kr
Canvastavla Stilful äng
från
234,99 kr
335,79 kr
Canvastavla Vind på ängen
från
325,35 kr
464,85 kr
Canvastavla Full av blommor
från
378,00 kr
540,00 kr
Canvastavla Endast vallmo blommor
från
234,99 kr
335,79 kr
Canvastavla Äng
från
157,14 kr
224,55 kr
Canvastavla Vilda blommor
från
234,99 kr
335,79 kr

Ängsblommor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Ängsblommor kommer du att upptäcka intressanta dekorationer för väggar. Med ett stort utbud av tavlor med foto Ängsblommor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Ängsblommor är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Ängsblommor fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Ängsblommor finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Ängsblommor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som enfärgad. Tavlor i Ängsblommor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Ängsblommor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Blommordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Ängsblommor för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Ängsblommor upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Ängsblommor att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Ängsblommor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Ängsblommor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Ängsblommor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Ängsblommor lämpar sig perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Ängsblommor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Ängsblommor skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Ängsblommor som består av flera paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Ängsblommor. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Blommor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Ängsblommor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Ängsblommor utgörs av segment som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Ängsblommor i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorÄngsblommor och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av tidlösa målningar Ängsblommor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Ängsblommor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Blommor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerÄngsblommor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med tavlor Ängsblommor ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!