inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Originella art deco-tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Stone Leaves
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Golden Night (3 Parts)
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla Golden Rain (1 Part) Wide
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Dancing Leaves (3 Parts)
från
368,55 kr
567,00 kr
  1. 1
  2. 2
Art Deco-tavlor är dekorationer som perfekt understryker den lyxiga karaktären hos interiörer! De finner sin plats där hantverk och förfining möts. Bland dekorationerna finns framför allt motiv i färgerna svart och guld, som passar perfekt för rymliga Art Deco-rum. Art Deco-tavlaen från bimago-kollektionen har effektiva geometriska motiv som både lockar och fascinerar. Den unika dekorationen består av tredelade tavlor eller triptyker med botaniska motiv.

Art deco-tavlor

Bland flera inredningstillbehör är art deco-tavlor värda att överväga. Det är dekorationer i provensalstil som har sitt ursprung i Frankrike under första hälften av 1900-talet, under mellankrigstiden. Du kan hitta art deco-tavlor på vår sida. Alla art deco-tavlor som erbjuds av bimago kommer att förtrolla dig med sin stil och form. Art deco-konsten är inspirerat av vardagslivet, oavsett om det är landskap, stilleben eller scener från livet. Detta är dock inte konstnärernas enda intresseområde. Art Nouveau-tavlor hänvisar också till social och industriell kultur. Inredningen kombinerar modernistisk stil med en konstnärlig accent och rikedom. I många fall har jugendtavlor geometriska dekorationer. Den uttrycksfulla ornamenteringen är ett element som utmärker art deco-tavlor. Ta en titt på vårt utbud och välj art nouveau-motiv som passar perfekt för inredningen i ditt hus eller din lägenhet.


 

Art nouveau tavlor

Vilka art deco-motiv hittar du i vår butik? Du kan välja mellan en rad art deco-tavlor i olika storlekar. Det betyder att du lätt kan hitta art nouveau-tavlor som passar den plats där du vill hänga dem. De skiljer sig från varandra genom det sätt på vilket de tillverkas. Här erbjuds art deco-tavlor i form av canvastavlor, premium printoch akustiktavlor. Tavlor som dessa förtrollar med sin exceptionella karaktär och väcker alltid stort intresse. Dagens konstnärer inspireras alltid av dem. Alla art nouveau-tavlor har en extraordinär särpräglad karaktär. Ett av de mest karakteristiska elementen är deras geometriska form och linjer. Att den här typen av konst alltid är levande bekräftas av dess popularitet i många inredningar. Många människor letar efter dekorationer i den här stilen för att pryda sitt vardagsrum, sovrum eller till och med kök. Art nouveau-tavlor ger en exceptionell karaktär åt inredningen.