inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor vinter

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Ice Land (1 Part) Wide
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Thaw (1 Part) Wide
från
302,40 kr
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
Vintern är en årstid som många människor längtar efter. Den förknippas med jul och natur, som även om den är mindre färgstark än sommaren och våren kan fascinera och överraska! Med vinterbilder kan du föra in säsongens skönhet i dina rum. Vinterbilden är full av sjöar, snöklädda skogar och roliga skyltar som påminner om julen: det är bara några av de motiv som finns i bimago-kollektionen. Vinterlandskapen kommer att visa sig i en mängd olika arrangemang.

Målat vinterlandskap

Ge din inredning en fräsch och elegant känsla med målade vinterlandskap på tavla som erbjuds av bimago. Bimago har ett brett urval av motiv och stilar. Tavlorna passar in i alla typer av inredningar, från klassisk till modern. Du hittar också reproduktioner av kända konstnärer. Kalla färger passar utmärkt för den här typen av tavla. Om du vill skapa något glamoröst kan du lägga till svarowskis dekorationer, medan du föredrar något med ett rustikt utseende genom att lägga till trädekorationer i stil med en bergshydda. De kreativa motivna på dukarna hjälper dig att slappna av efter långa, tröttande dagar. Häng upp en av våra motiv i ditt vardagsrum, kök eller sovrum. Du kan också skapa ett vägggalleri genom att använda flera tavlor från vår kollektion fyra årstider. Du kan också köpa tavlor som en innovativ gåva till en älskad person.


 

Vinterlandskapstavla

En tavla av ett vinterlandskap kommer att försköna och ge elegans åt dina väggar. Du kan ändra dina väggars utseende radikalt, enkelt och billigt, tack vare erbjudandena på vår webbplats. Du behöver inte ändra hela inredningen eller spendera en stor summa pengar! Dukarna är också perfekta för att dekorera väggarna på restauranger, kontor, resebyråer, hotell och hälsocenter. Köp en av våra tavlor och gör din inredning unik! Missa inte de fantastiska erbjudandena på bimago, besök vår webbplats och upptäck alla fantastiska dekorativa produkter i vår katalog.